Podatki so ključni element vsakega poslovnega procesa, čeprav jih le manjše število podjetij upravlja strateško in varno. Številnim operativnim delovnim skupinam predstavlja težavo že izpolnjevanje osnovnih SLA predpisov. Cilj naprednega upravljanja podatkov pa je upravljanje, ki je na eni strani enostavno in učinkovito, na drugi strani pa predstavlja podporo podjetju in poslovnim procesom.

Vsa sodobna podjetja se srečujejo z izzivi, kot so optimalna obremenitev proračuna, podpora naročnikom, skladnost s tehnološko-informacijskimi standardi in izpostavljenost varnostnim ranljivostim. V sodobnem informacijskem okolju imamo pri upravljanju podatkov precej težav, ki vplivajo na poslovanje podjetja in delovanje podporne IT ekipe. Vseh ne bi naštevali, lahko pa izpostavimo najpomembnejše.

Nakup Cohesity izdelkov

Za vse dodatne informacije o Cohesity programski ali strojni opremi smo vam na voljo po spletni pošti prodaja@integralis.si.

Dodatne informacije o opremi

Kot zastopniki Cohesity programske in strojne opreme v Sloveniji smo vam za svetovanje na voljo po spletni pošti prodaja@integralis.si.

Prijava na Cohesity novice

Pridružite se Cohesity skupnosti in prejmite najnovejše študije primerov, novice o izdelkih, webinarjih, dogodkih in akcijah.

Data PlatformTM

Združuje podatke in aplikacije, vključno z varnostnimi kopijami, datotekami, predmeti, dev/test in analitiko na eni programski platformi. Navdušila vas bo s svojo arhitekturo, ki temelji na edinstvenem porazdeljenem datotečnem sistemu SpanFS®.

Data Protect

Cohesity DataProtect ponuja rešitve varnostnih kopij in obnovitev za vašo infrastrukturo, vse od njenega jedra do skrajnega roba. DataProtect izvrstno dopolnjuje DataPlafrom in s tem zagotavlja popolno, varno upravljanje vse od oblaka do lokalnih sistemov na enotni platformi.

Cohesity C4000 hiperkonvergenčni sistem

Cohesity C4000 predstavlja popoln gradnik za Cohesity DataPlatform. Vsako vozlišče nudi zmogljivost, hitrost in kapaciteto trdega diska za konsolidacijo storitev shranjevanja podatkov. Po potrebi lahko prilagajate zmogljivosti in vozlišča.

Študije primerov

Raznovrstnos projektov se odraža v uporabi različnih orodij, ki prinašajo odlične rezultate in rešitve.

Kaj je Cohesity?

Ena platforma – neskončne možnosti

V zvezi s sodobnimi informacijskimi sistemi vseskozi poudarjamo pomen primarnih podatkov. Shranjevanje in dostop do primarnih podatkov sta izredno pomembna. Cohesity je platforma, ki v popolnosti integrira sekundarne podatke, saj vključuje visoko zmogljiv diskovni sistem (DataPlatform) in popolno rešitev za varovanje podatkov (DataProtect).

1200x1200 Cohesity 2

Brezplačen Cohesity Webinar - Napredna vizija shranjevanja in upravljanja podatkov

Namen našega spletnega seminarja je predstavitev, kako s podatki napredno upravljati, da je le to upravljanje na eni strani enostavno in učinkovito, na drugi pa predstavlja podporo podjetjem in njihovim poslovnim procesom. Na praktičnih primerih bomo prikazali osnovne funkcionalnosti v spletnem uporabniškem vmesniku. Izvedli bomo testni backup in restore različnih objektov v VMWare virtualnem okolju in pokazali funkcionalnosti, ki Cohesity ločijo od drugih ponudnikov.

Kaj je Cohesity?

Kako lahko Cohesity reši težavo z upravljanjem podatkov?

Podatki so ključni element vsakega poslovanja, vendar izjemno malo podjetij z njimi upravlja strateško in varno. Številnim operativnim delovnim skupinam predstavlja težave že izpolnjevanje osnovnih SLA predpisov, kaj šele, da bi upravljanje s podatki obrnili sebi in svojemu podjetju v prid.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!