Trije preprosti razlogi, zakaj izbrati Data Platform

DataPlatform poenostavi upravljanje s podatki in aplikacijami tako, da vam ponudi eno plaformo, kjer lahko izvajate več delovnih procesov naenkrat, s čimer ne ogrožate ali zmanjšate varnosti, kot je to v navadi pri obdelavi večje količine razdrobljenih podatkov.

Gre za arhitekturno popolnoma prilagodljivo platformo, ki vam omogoča enostavno razširitev v primeru dodatnih uvedb, še več, izboljšala bo vaše delovanje kot TCO.

DataPlaform je programska rešitev, ki deluje enako učinkovito v lokalnih okoljih, na primer Cisco, HPE, Pure Storage, Dell ali Cohesity hiperkonvergiranih sistemih, kot tudi v javnem oblaku.

1.    Preprostost in učinkovitost
Pay-As-You-Grow model vam omogoča prilagojeno rast podatkov brez motečih nadgradenj.

2.    Enostavna uvedba v oblak
Zagotavlja nemoteno in hitro premakljivost podatkov in aplikacij z vodilnimi javnimi ponudniki oblakov, vključno z Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure in Google Cloud Platform.

3.    Ena platforma, neskončne možnosti
Obnovite svoje aplikacije kadarkoli in s tem uresničite SLA zavezo. Zasnovana je tako, da podpira pristop API-first, s čimer se enostavno vkomponira z vodilnimi avtomatizacijskimi rešitvami in poslovnimi predlogami po meri, za povečanje operativne učinkovitosti.

 

Več o DataPlatform si lahko preberete tukaj, ali nas za svetovanje in več podrobnosti kontaktirate na prodaja@integralis.si.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!