Štirje razlogi, zakaj izbrati Cohesity DataProtect

Poenostavite rešitev za zaščito vaših podatkov, zagotovite si izjemno hitro obnovitev in se zaščitite pred vsiljivo izsiljevalsko programsko opremo.
Upravljanje s podatki se prične z varnostnimi kopijami, zato vam Integralis predstavlja štiri enostavne in prepričljive razloge, zakaj izbrati storitev Cohesity DataProtect:

 1. Prilagodljivost
  Cohesity DataProtect vključuje avtomatizirano upravljanje, ki temelji na sistemu Pay-As-You-Grow, s čimer zmanjša stroške podjetja.
  Podjetjem prav tako omogoča, da izkoristijo elastičnost in ekonomičnost oblaka, ki ponuja premičnost podatkov in aplikacij, učinkovitost shranjevanja ter šifriranje.

 2. Hitra obnovitev
  Z enostavno kontrolno ploščo upravljanja podatkov in aplikacij lahko hitro poiščete in obnovite podatke, ki se nahajajo kjerkoli v Cohesity gruči.
  DataProtect skrajša čas izpada tako, da takoj množično obnovi poljubno število virtualnih strojev (VM) v kateremkoli trenutku, s tem pa zmanjša stroške zaščite podatkov za 70 % ali več.

 3. Široka podpora aplikacijam
  Cohesity DataProtection izjemno poenostavi zaščito podatkov z odpravo upravljanja starejših varnostnih kopij na več sistemih in platformah tako, da omogoči upravljanje infrastrukture za varnostno kopiranje in obnovitev podatkov na enem samem uporabniškem vmesniku.
  S tem zagotavlja natančno in celostno zaščito.

 4. Varnostna kopija kot storitev
  Vzpostavitev – povezava – varnost
  Izkoristite oblačno tehnologijo in prilagodljivost sebi v prid in izberite rešitev. Varnostna kopija kot storitev. V našem podjetju vam enostavno vzpostavimo vse potrebno za delovanje Cohesity DataProtect storitve in tako odstranimo programsko opremo vašega lokalnega okolja, ki ste jo prej potrebovali, vzdrževali ter plačevali.
  SaaS omogoča, da vašo varnostno kopijo vzpostavimo enostavno v nekaj trenutkih, s tem pa se varovanje vaših kritičnih podaktov in aplikacij prične instantno .

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!