Najhitrejši način za razvijanje varnih in razširljivih aplikacij na več različnih platformah.
Embarcadero Delphi, C ++ Builder in RAD Studio omogočajo razvijalcem in razvojnim skupinam podjetij po vsem svetu, da lahko postavijo visoko odzivne domorodne aplikacije v sistemih, kot so Windows, Android, iOS, macOS in Linux.

Kot dolgoletni zastopniki Embarcadero izdelkov v Sloveniji smo vam za svetovanje in naročila na voljo po e-pošti embarcadero@integralis.si.

Nakup Emabarcadero izdelkov

Za naročila Embarcadero izdelkov nam pišite na embarcadero@integralis.si.

Dodatne informacije o razvojnih orodjih in testne različice

Za vse dodatne informacije o Embarcadero orodjih ali testnih različicah nam lahko pišete na embarcadero@integralis.si, ali si jih vključite na spletni strani.

Prijava na Embarcadero novice

Pridružite se Embarcadero skupnosti in prejmite najnovejše študije primerov, novice o izdelkih, webinarjih, dogodkih in akcijah.

RAD Studio™

Izdeljate visoko zmogljive in uspešne aplikacije za Windows, Android, iOS, macOS ter Linux, kar 5x hitreje, z najmočnejšim integriranim razvojnim okoljem.

Delphi®

Z Delphi lahko oblikujete namizne ali mobilne aplikacije. Enostavno uporabite nagrajeno VCL ogrodje za Windows in FMX za vmesnike, ki se odzivajo na večih platformah hkrati.

C++Builder®

C++Builder vam omogoča, da aplikacije za Windows C++ in iOS razvijete kar 10x hitreje z manj kode.

Embarcadero seminar Delphi in Python

Brezplačni seminar v živo – Embarcadero Delphi in Python

Vabljeni, da se nam pridružite na seminarju Delphi in Python. Seminar bo potekal v živo v OOZ Vič, 10.04.2024 ob 09:30 h. Predavatelj Primož Gabrijelčič nam bo preko praktičnih primerov predstavil kako se lahko Delphi in Python izredno dobro dopolnjujeta. V Sloveniji imamo dobro oblikovano in aktivno Embarcadero skupnost, v ospredju katere je Primož Gabrijelčič. Integralis skupaj z njim redno organizira dogodke v živo ali preko spleta, ki se jih udeležujejo tako začetniki kot strokovnjaki iz vseh sfer.

Integralis Rad

Utrinki z dogodka Embarcadero RAD Studio Alexandria

Ponovno se je potrdilo, da je RAD Studio ultimativno razvojno okolje, za katero vlada veliko zanimanje.

Rad

TU JE NOVA RAZLIČICA RAD STUDIO 12.0 ALEXANDRIA

Nova različica prinaša na stotine izboljšav. Omogoča vam 5-krat hitrejše ustvarjanje aplikacij z eno izvorno kodo za Windows, Android, iOS, macOS in Linux. Vabimo vas na dogodek, ki bo potekal 06.12.2023, ob 9:00 h v OOZ Vič.

Bf Integralis Embarcadero

EMBARCADERO BLACK FRIDAY CYBER MONDAY

Pravkar izdana različica 12 podjetja RAD Studio je še ena znamenita izdaja vašega najljubšega IDE. Do 27. novembra imate možnost nakupa celotne linije izdelkov - Delphi, C++Builder in RAD Studio - z izjemnim 20% popustom.

C++Builder

Nova izboljšana verzija C++Builder in RAD Studio 11.1.5 C++Builder CodeInsight

Embracadero je eden vodilnih ponudnikov programske opreme za izdelavo aplikacij - C++Builder, RAD Studio in Delphi so njihovi produkti, ki jih lahko najdemo v najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih podjetjih. Tokrat so njihovi strokovnjaki pripravili novo, izboljšano različico C++ Builder in RAD Studio.

1200x628 White 3 2

Po dveh letih za zasloni Emabarcadero srečanje končno spet v živo

Za prvo srečanje, ki bo že 25. maja, smo izbrali preteklim obiskovalcem naših srečanj dobro poznane prostore Obrtne zbornice Vič. Da bo jutro lepše, vas bomo ob 9ih zjutraj pričakali z jutranjo kavo in prigrizkom.

C++Builder

Embarcadero praznuje 25. rojstni dan C++Builderja!

Čaka vas 17% popust na Professional C++Builder ali nadgradnjo licence ter 27% popust na Enterprise in Architect C++Builder ali nadgradnjo licence.
Ne zamudite te odlične priložnosti. Pridobite si C++Builder Alexandria 11 z velikim popustom.
Vsa naročila sprejemamo na embarcadero@integralis.si.

Posnetek spletnega seminarja

Posnetek spletnega seminarja - Embarcadero vse o tokovih podatkov (TStream)

Zahvaljujemo se vam za vašo udeležbo na našem spletnem seminarju, na sledeči povezavi si lahko ogledate posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=BtnZ6FOpZCg.

Do 28.02.2022 vam na nov nakup pri Embarcaderu ponujajo 27% popusta na: Delphi 11 Enterprise ali Architect izdaja, C++ 11 Enterprise ali Architect izdaja in RAD Studio 11 Enterprise ali Architect izdaja.

Delphi praznuje 27 let

Delphi praznuje!

14. februar ni samo dan rezerviran za zaljubljence, ampak je tudi rojstni dan Delphi-ja! Za to posebno priložnost so pri Embarcadero Technologies pripravili posebni spletni dogodek. Pridružite se Marcu Cantuju, Davidu Millingtonu, Jimu McKeethu, MVP-jem Delphija in posebnim gostom iz Embarcadera.
Vsakomur, ki se bo udeležil seminarja, bodo podarili komplet Delphi e-knjig.
REGISTRACIJA

Brezplačen Embarcadero Webinar

Brezplačen Embarcadero Webinar - Vse o tokovih podatkov (TStream)

Vse o tokovih podatkov (TStream). Prijavite se na brezplačni Embarcadero Webinar, ki bo potekal 16.02.2022 ob 9.30 uri!

Praznična embarcadero ponudba

Pridobite C++Builder 11 Alexandria s 35 % popustom!

Kako prejeti C++Builder 11 Alexandria Professional, Architect ali Enterprise z neverjetnim 35-odstotnim popustom?

Delphicon2021

DelphiCon je tu!

DelphiCon je tu! Najboljša Delphi predavanja, izjemni strokovnjaki, vse preko spleta in vse brezplačno! Letos bo mednarodna Delphi konferenca potekala od 16. do 18. novembra. 33. predavateljev bo poskrbelo za izjemno zanimive tematike v kar sedmih kategorijah.

720x720 Blue Yt

Posnetek spletnega seminarja - Embarcadero Delphi novosti 2021

21.10.2021 je potekal spletni seminar o Embarcadero Delphi novostih 2021.
Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledate na sledeči povezavi: https://youtu.be/9e3WaXnxQVE

Delphi Webinar

Brezplačni Webinar - EMBARCADERO: PREDSTAVITEV DELPHI NOVOSTI

Pred kratkim pa smo dočakali še izid novega RAD Studia 11. V predstavitvi se bomo osredotočili na novosti zadnjih dveh različic (10.4.2 in 11), na hitro pa bomo omenili tudi spremembe, ki smo jih bili deležni v različicah 10.4 in 10.4.1. Prijavite se na brezplačni Webinar, ki bo potekal 21.10.2021 ob 9.30 uri!

RAD Studio 11

RAD STUDIO 11 ALEXANDRIA vam je sedaj na voljo!

Embarcadero je pred kratkim objavil novo različico RAD Studia - Alexandria, ki vam je sedaj že na voljo za prenos.

RAD Studio 11

Ste pripravljeni na RAD Studio 11?

Izdaja težko pričakovane nove različice RAD Studia se hitro bliža. Da bi vam prihranili čas in raziskovanje, smo za vas pripravili 5 predlogov za kar najboljšo pripravo in izkoristek prihajajoče izdaje RAD Studia 11.

Rad30

30% popust na RAD Studio in dvomesečno podaljšanje naročnine na posodobitve

Najnovejša različica RAD Studio, Delphi ali C++ Builder 10.4.2 Syndey sedaj znižana za 30%! Prav tako pa pridobite dvomesečno podaljšanje naročnine za posodobitve. Akcija velja samo do 31.08.2021.

Summercamp

Embarcadero Online Summer Camp 2021 - Learn to Code

Poletni tabor Learn to Code 2021 je enotedenski brezplačni spletni tečaj za vse, ki se želijo naučiti programiranja ali razširiti svoje razvijalske sposobnosti.

X 33

Akcija: do - 50% na C++Builder in Delphi

Izkoristite izjemno priložnost v mesecu juniju na Embaracadero C++ Builder in Delphi lincence. Akcija velja do 18.06.2021.

Delphi10

Kaj je prinesel novega Delphi 10.4?

Lani in letos smo v razvojno okolje Embarcadero Delphi 10.4, 10.4.1 in 10.4.2 dodali množico uporabnih in zanimivih novosti.

Akcijamaj

Ekskluzivno pri Integralisu - Embarcadero akcija!

Izberite RAD Studio plan, ki je najbolj primeren za vas. 
Samo do konca meseca maja lahko izkoristite našo izjemno akcijo:
- 30% na RAD Studio plan Enterprise, - 30% na RAD Studio plan Architect in - 20% na RAD Studio plan Professional.
Naročila sprejemamo na embarcadero@integralis.si

Rad

Posebna ponudba Embarcadero Enterprise in Architect licenc – velja do 14.8.2020!

Rad Studio 10.4 Sydney, Deplhi 10.4 Sydney in C++Builder - 10.4 Sydney Enterprise Edition. licence. Ponudba velja za nakup Rad Studio 10.4 Sydney, Deplhi 10.4 Sydney in C++Builder - 10.4 Sydney Enterprise Edition licence. Posebna ponudba ni veljavna za nakup licenc za podaljšanje in akademskih licenc. Posebne ponudbe ni mogoče kombinirati z ostalimi Embarcadero ponudbami ali promocijami.

Rad

Nova različice RAD Studio 10.3. Release 2 (10.3.2)

Izkoristite možnost sočasnega razvoja aplikacij z različico 10.3.2. z C++17 za Windows 64-bit in Delphi za macOS 64-bit Različica 10.3 Rio Release 2 (poznana tudi kot različica 10.3.2) gradi na zmogljivostih 10.3 in 10.3.1 in dodaja številne novosti. Delphi 10.3.2, C++ Builder 10.3.2 in RAD Studio 10.3.2 so zdaj na voljo za vse, ki so del vključeni v t.i. “ Update Subscription” program.

Rio

10.3.2 Rio posebna ponudba. 36 mesecev posodobitev ali do to 38% POPUSTA

Zagotovite si 36 mesecev posodobitev za RAD Studio, Delphi ali C++Builder in razvijajte zmogljivejše in hitrejše aplikacije. Samo do 20. septembra 2019 pa si z vsakim nakupom licence za RAD Studio, Delphi ali C++Builder zagotovite kar 36 mesecev posodobitev. Naslednja 3 leta ste lahko brez skrbi in izkoristite vse prednosti zagotovljenih posodobitev.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!