Nakup Emabarcadero izdelkov

Za naročila in dodatne informacije nas pokličite ali pišite na embarcadero@integralis.si

Več

Dodatne informacije o razvojnih orodjih

Dodatne informacije o razvojnih orodjih Embarcadero in testne različice.

Več

Prijava na Embarcadero novice

Prijavite se na Embarcadero novice in si zagotovite, da boste obveščeni o vseh novostih in prihajajočih dogodkih!

Več

EKSKLUZIVNO PRI INTEGRALISU - EMBARCADERO AKCIJA!

Izberite RAD Studio plan, ki je najbolj primeren za vas. Samo do konca meseca maja lahko izkoristite našo izjemno akcijo:

  • -30% na RAD Studio plan Enterprise,
  • -30% na RAD Studio plan Architect in
  • -20% na RAD Studio plan Professional.
Naročila sprejemamo na embarcadero@integralis.si

Zagotovite si 25% popust za Rad Studio, Deplhi in C++Builder - 10.4 Sydney Enterprise Edition licence – velja do 14.8.2020!

Ponudba velja za nakup Rad Studio 10.4 Sydney, Deplhi 10.4 Sydney in C++Builder - 10.4 Sydney Enterprise Edition licence. Posebna ponudba ni veljavna za nakup licenc za podaljšanje in akademskih licenc. Posebne ponudbe ni mogoče kombinirati z ostalimi Embarcadero ponudbami ali promocijami

Posebna ponudba Embarcadero Enterprise in Architect licenc – velja do 14.8.2020!

Kupite Architect licence po ceni Enterprise licence in si zagotovite podaljšanje Architect licenc za dobo 24 mesecev po Enterprise ceni. Ponudba velja za nakup RAD Studio 10.4 Sydney - Architect Edition, Delphi 10.4 Sydney Architect Edition and C++Builder 10.4 Sydney Architect Edition licenc. Posebna ponudba ni veljavna za nakup licenc za podaljšanje in akademskih licenc. Posebne ponudbe ni mogoče kombinirati z ostalimi Embarcadero ponudbami ali promocijami.

10.3.2 Rio posebna ponudba. 36 mesecev posodobitev ali do to 38% POPUSTA

Zagotovite si 36 mesecev posodobitev za RAD Studio, Delphi ali C++Builder in razvijajte zmogljivejše in hitrejše aplikacije. Samo do 20. septembra 2019 pa si z vsakim nakupom licence za RAD Studio, Delphi ali C++Builder zagotovite kar 36 mesecev posodobitev. Naslednja 3 leta ste lahko brez skrbi in izkoristite vse prednosti zagotovljenih posodobitev.

Nova različice RAD Studio 10.3. Release 2 (10.3.2)

Izkoristite možnost sočasnega razvoja aplikacij z različico 10.3.2. z C++17 za Windows 64-bit in Delphi za macOS 64-bit Različica 10.3 Rio Release 2 (poznana tudi kot različica 10.3.2) gradi na zmogljivostih 10.3 in 10.3.1 in dodaja številne novosti. Delphi 10.3.2, C++ Builder 10.3.2 in RAD Studio 10.3.2 so zdaj na voljo za vse, ki so del vključeni v t.i. “ Update Subscription” program.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.