Brezplačni seminar v živo – Embarcadero Delphi in Python

Vabljeni, da se nam pridružite na seminarju Delphi in Python. Seminar bo potekal v živo v OOZ Vič, 10.04.2024 ob 09:30 h. Predavatelj Primož Gabrijelčič nam bo preko praktičnih primerov predstavil kako se lahko Delphi in Python izredno dobro dopolnjujeta. V Sloveniji imamo dobro oblikovano in aktivno Embarcadero skupnost, v ospredju katere je Primož Gabrijelčič. Integralis skupaj z njim redno organizira dogodke v živo ali preko spleta, ki se jih udeležujejo tako začetniki kot strokovnjaki iz vseh sfer.

Utrinki z dogodka Embarcadero RAD Studio Alexandria

Ponovno se je potrdilo, da je RAD Studio ultimativno razvojno okolje, za katero vlada veliko zanimanje.

TU JE NOVA RAZLIČICA RAD STUDIO 12.0 ALEXANDRIA

Nova različica prinaša na stotine izboljšav. Omogoča vam 5-krat hitrejše ustvarjanje aplikacij z eno izvorno kodo za Windows, Android, iOS, macOS in Linux. Vabimo vas na dogodek, ki bo potekal 06.12.2023, ob 9:00 h v OOZ Vič.

Za nami je prvi Integralis Experience dogodek

Preberite, o čem smo govorili, in si oglejte nekaj utrinkov z dogodka.

EMBARCADERO BLACK FRIDAY CYBER MONDAY

Pravkar izdana različica 12 podjetja RAD Studio je še ena znamenita izdaja vašega najljubšega IDE. Do 27. novembra imate možnost nakupa celotne linije izdelkov - Delphi, C++Builder in RAD Studio - z izjemnim 20% popustom.

Prvi dogodek, na katerih bomo predstavljali najboljše rešitve, ki jih zagotavljamo z našimi partnerji

23. 11. 2023 bomo s predstavniki Check Point Software Technologies Ltd. predstavili najnovejše in inovativne rešitve s področja informacijske varnosti.

Razvoj orodja za energetsko učinkovito procesiranje podatkov v podatkovnih centrih (RenewData)

Projekt RenewData financira Evropska unija NextGenerationEU in je del Načrta za okrevanje in odpornosti. Preverite več informacij o projektu RenewData - inteligentnem sistemu za upravljanje podatkovnih centrov.

Cohesity in varnost podatkov: pregled ključnih aktivnosti v letu 2022

Cohesity je eden izmed vodilnih ponudnikov naprednih in sofisticiranih sistemov za zaščito podatkov. Za vas smo pripravili pregled dogodkov preteklega leta, ki je prineslo številne novosti in izboljšave s področja varnosti podatkov.

Kaj je novega: Dogodek Oracle CloudWorld 2022

Podjetje Oracle je gostilo dogodek Oracle CloudWorld 2022. Ta je bil namenjen predvsem predstavitvi različnih tehnoloških novosti in izboljšav njihove napredne opreme za delo z občutljivimi podatki.

VMware partnerji podprli lansiranje VMware vSphere 8

VMware je s pomočjo svojih tesnih partnerjev lansiral razvoj VMware vSphere 8, ki je ključen pri podpiranju projekta Monterey. Med podporniki je tudi Lenovo, katerega izdelke in storitve vam ponujamo pri Integralisu.

Nova izboljšana verzija C++Builder in RAD Studio 11.1.5 C++Builder CodeInsight

Embracadero je eden vodilnih ponudnikov programske opreme za izdelavo aplikacij - C++Builder, RAD Studio in Delphi so njihovi produkti, ki jih lahko najdemo v najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih podjetjih. Tokrat so njihovi strokovnjaki pripravili novo, izboljšano različico C++ Builder in RAD Studio.

Sodelovanje Oracle in NIH: kako ustaviti HIV

Tehnologija in medicina sta tesno povezani panogi, ki se med seboj pomembno dopolnjujeta. Sta neverjetno pomembni orodji v boju proti številnim nalezljivim boleznim, med katere sodi tudi HIV.

Izšolajte možgane; zapomnite si kar 3 od 4 naučenih stvari

Kako je mogoče izboljšati pomnjenje naših možganov? Tehnologi IT giganta Lenovo in drugih vodilnih podjetij so razvili prav posebno metodo, s pomočjo katere si lahko zapomnite tudi do 75% novih informacij. Govorimo o tehnologijah VR in AR, ki nedvomno premikata meje mogočega.

Je obnovitev vaših podatkov predvidljiva?

Prav vsako podjetje, ki svoje podatke shranjuje na računalnikih, se lahko sreča z eno izmed najbolj neprijetnih nevšečnosti – bodisi zunanjega napada v baze podatkov ali notranje napake, ki rezultira k izgubi le teh. Ne glede na to, ali je pri tem šlo za zlonamerno potezo ali človeško napako, je potrebno hitro ukrepati. Ključnega pomena je, da izgubljene podatke učinkovito pridobite nazaj.

Po dveh letih za zasloni Emabarcadero srečanje končno spet v živo

Za prvo srečanje, ki bo že 25. maja, smo izbrali preteklim obiskovalcem naših srečanj dobro poznane prostore Obrtne zbornice Vič. Da bo jutro lepše, vas bomo ob 9ih zjutraj pričakali z jutranjo kavo in prigrizkom.

Cohesity spletni seminarji: Varnostne kopije, obnovitev podatkov po nesreči in še mnogo več!

Podatki so ključnega pomena vsakega poslovnega procesa, čeprav le malo število podjetij z njimi upravlja varno in strateško. Pridružite se Cohesity spletnim seminarjem ter si oglejte predstavitve demo programov v živo, ki jih vodijo strokovnjaki za varnostno kopiranje. Na spletnih seminarjih in usposabljanjih se boste v živo naučili kako povezati svoje vire podatkov ter kako jih zaščititi samo z nekaj kliki.

Embarcadero praznuje 25. rojstni dan C++Builderja!

Čaka vas 17% popust na Professional C++Builder ali nadgradnjo licence ter 27% popust na Enterprise in Architect C++Builder ali nadgradnjo licence.
Ne zamudite te odlične priložnosti. Pridobite si C++Builder Alexandria 11 z velikim popustom.
Vsa naročila sprejemamo na embarcadero@integralis.si.

3. pomembni razlogi, zakaj preiti na Varnostne kopije kot storitev (BaaS – Backup as a Service)

Medtem ko se še vedno soočamo z gospodarsko negotovostjo, si velika večina organizacij prizadeva ostati agilna. Mnoge med njimi sprejemajo oblačne sisteme v upanju zniževanja stroškov podpore kritične IT infrastrukture in s tem zmanjševanju operativnih stroškov. Vendar so ločeni lokalni sistemi, ki varnostno kopirajo podatke, slabo opremljeni in neprilagojeni na hibridna in večoblačna okolja, zato je izjemnega pomena modernizirati pristop k varnostnem kopiranju in varnostnim kopijam.

Posnetek spletnega seminarja - Embarcadero vse o tokovih podatkov (TStream)

Zahvaljujemo se vam za vašo udeležbo na našem spletnem seminarju, na sledeči povezavi si lahko ogledate posnetek: https://www.youtube.com/watch?v=BtnZ6FOpZCg.

Do 28.02.2022 vam na nov nakup pri Embarcaderu ponujajo 27% popusta na: Delphi 11 Enterprise ali Architect izdaja, C++ 11 Enterprise ali Architect izdaja in RAD Studio 11 Enterprise ali Architect izdaja.

Delphi praznuje!

14. februar ni samo dan rezerviran za zaljubljence, ampak je tudi rojstni dan Delphi-ja! Za to posebno priložnost so pri Embarcadero Technologies pripravili posebni spletni dogodek. Pridružite se Marcu Cantuju, Davidu Millingtonu, Jimu McKeethu, MVP-jem Delphija in posebnim gostom iz Embarcadera.
Vsakomur, ki se bo udeležil seminarja, bodo podarili komplet Delphi e-knjig.
REGISTRACIJA

Brezplačen Embarcadero Webinar - Vse o tokovih podatkov (TStream)

Vse o tokovih podatkov (TStream). Prijavite se na brezplačni Embarcadero Webinar, ki bo potekal 16.02.2022 ob 9.30 uri!

Posnetek spletnega seminarja: Cohesity - napredna vizija shranjevanja in upravljanja s podatki

15.12.2021 je potekal spletni seminar o napredni viziji shranjevanja in upravljanja s podatki. Kot posebni gost se nam je pridružil Tarcan Serdaroglu, Cohesity Senior Director, Emerging Markets.
Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledate na sledeči povezavi: https://www.youtube.com/watch?v=2VBgVk6JopA

Pridobite C++Builder 11 Alexandria s 35 % popustom!

Kako prejeti C++Builder 11 Alexandria Professional, Architect ali Enterprise z neverjetnim 35-odstotnim popustom?

Ena platforma – neskončne možnosti

V zvezi s sodobnimi informacijskimi sistemi vseskozi poudarjamo pomen primarnih podatkov. Shranjevanje in dostop do primarnih podatkov sta izredno pomembna. Cohesity je platforma, ki v popolnosti integrira sekundarne podatke, saj vključuje visoko zmogljiv diskovni sistem (DataPlatform) in popolno rešitev za varovanje podatkov (DataProtect).

Brezplačen Cohesity Webinar - Napredna vizija shranjevanja in upravljanja podatkov

Namen našega spletnega seminarja je predstavitev, kako s podatki napredno upravljati, da je le to upravljanje na eni strani enostavno in učinkovito, na drugi pa predstavlja podporo podjetjem in njihovim poslovnim procesom. Na praktičnih primerih bomo prikazali osnovne funkcionalnosti v spletnem uporabniškem vmesniku. Izvedli bomo testni backup in restore različnih objektov v VMWare virtualnem okolju in pokazali funkcionalnosti, ki Cohesity ločijo od drugih ponudnikov.

DelphiCon je tu!

DelphiCon je tu! Najboljša Delphi predavanja, izjemni strokovnjaki, vse preko spleta in vse brezplačno! Letos bo mednarodna Delphi konferenca potekala od 16. do 18. novembra. 33. predavateljev bo poskrbelo za izjemno zanimive tematike v kar sedmih kategorijah.

Posnetek spletnega seminarja - Embarcadero Delphi novosti 2021

21.10.2021 je potekal spletni seminar o Embarcadero Delphi novostih 2021.
Posnetek spletnega seminarja si lahko ogledate na sledeči povezavi: https://youtu.be/9e3WaXnxQVE

Brezplačni Webinar - EMBARCADERO: PREDSTAVITEV DELPHI NOVOSTI

Pred kratkim pa smo dočakali še izid novega RAD Studia 11. V predstavitvi se bomo osredotočili na novosti zadnjih dveh različic (10.4.2 in 11), na hitro pa bomo omenili tudi spremembe, ki smo jih bili deležni v različicah 10.4 in 10.4.1. Prijavite se na brezplačni Webinar, ki bo potekal 21.10.2021 ob 9.30 uri!

RAD STUDIO 11 ALEXANDRIA vam je sedaj na voljo!

Embarcadero je pred kratkim objavil novo različico RAD Studia - Alexandria, ki vam je sedaj že na voljo za prenos.

Ste pripravljeni na RAD Studio 11?

Izdaja težko pričakovane nove različice RAD Studia se hitro bliža. Da bi vam prihranili čas in raziskovanje, smo za vas pripravili 5 predlogov za kar najboljšo pripravo in izkoristek prihajajoče izdaje RAD Studia 11.

30% popust na RAD Studio in dvomesečno podaljšanje naročnine na posodobitve

Najnovejša različica RAD Studio, Delphi ali C++ Builder 10.4.2 Syndey sedaj znižana za 30%! Prav tako pa pridobite dvomesečno podaljšanje naročnine za posodobitve. Akcija velja samo do 31.08.2021.

Embarcadero Online Summer Camp 2021 - Learn to Code

Poletni tabor Learn to Code 2021 je enotedenski brezplačni spletni tečaj za vse, ki se želijo naučiti programiranja ali razširiti svoje razvijalske sposobnosti.

Akcija: do - 50% na C++Builder in Delphi

Izkoristite izjemno priložnost v mesecu juniju na Embaracadero C++ Builder in Delphi lincence. Akcija velja do 18.06.2021.

Kako lahko Cohesity reši težavo z upravljanjem podatkov?

Podatki so ključni element vsakega poslovanja, vendar izjemno malo podjetij z njimi upravlja strateško in varno. Številnim operativnim delovnim skupinam predstavlja težave že izpolnjevanje osnovnih SLA predpisov, kaj šele, da bi upravljanje s podatki obrnili sebi in svojemu podjetju v prid.

Kaj je prinesel novega Delphi 10.4?

Lani in letos smo v razvojno okolje Embarcadero Delphi 10.4, 10.4.1 in 10.4.2 dodali množico uporabnih in zanimivih novosti.

Ekskluzivno pri Integralisu - Embarcadero akcija!

Izberite RAD Studio plan, ki je najbolj primeren za vas. 
Samo do konca meseca maja lahko izkoristite našo izjemno akcijo:
- 30% na RAD Studio plan Enterprise, - 30% na RAD Studio plan Architect in - 20% na RAD Studio plan Professional.
Naročila sprejemamo na embarcadero@integralis.si

Posebna ponudba Embarcadero Enterprise in Architect licenc – velja do 14.8.2020!

Rad Studio 10.4 Sydney, Deplhi 10.4 Sydney in C++Builder - 10.4 Sydney Enterprise Edition. licence. Ponudba velja za nakup Rad Studio 10.4 Sydney, Deplhi 10.4 Sydney in C++Builder - 10.4 Sydney Enterprise Edition licence. Posebna ponudba ni veljavna za nakup licenc za podaljšanje in akademskih licenc. Posebne ponudbe ni mogoče kombinirati z ostalimi Embarcadero ponudbami ali promocijami.

Nova različice RAD Studio 10.3. Release 2 (10.3.2)

Izkoristite možnost sočasnega razvoja aplikacij z različico 10.3.2. z C++17 za Windows 64-bit in Delphi za macOS 64-bit Različica 10.3 Rio Release 2 (poznana tudi kot različica 10.3.2) gradi na zmogljivostih 10.3 in 10.3.1 in dodaja številne novosti. Delphi 10.3.2, C++ Builder 10.3.2 in RAD Studio 10.3.2 so zdaj na voljo za vse, ki so del vključeni v t.i. “ Update Subscription” program.

10.3.2 Rio posebna ponudba. 36 mesecev posodobitev ali do to 38% POPUSTA

Zagotovite si 36 mesecev posodobitev za RAD Studio, Delphi ali C++Builder in razvijajte zmogljivejše in hitrejše aplikacije. Samo do 20. septembra 2019 pa si z vsakim nakupom licence za RAD Studio, Delphi ali C++Builder zagotovite kar 36 mesecev posodobitev. Naslednja 3 leta ste lahko brez skrbi in izkoristite vse prednosti zagotovljenih posodobitev.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!