NOVICE

DelphiCon je tu!

DelphiCon je tu! Najboljša Delphi predavanja, izjemni strokovnjaki, vse preko spleta in vse brezplačno! Letos bo mednarodna Delphi konferenca potekala od 16. do 18. novembra. 33. predavateljev bo poskrbelo za izjemno zanimive tematike v kar sedmih kategorijah.

Udeležba na DelphiCon 2021 spletni konferenci je najboljši način, da se naučite in izveste vse o svojem najljubšem programskem jeziku. 
Udeleženci okroglih miz in govorci bodo razpravljali o najnovejših funkcijah, najboljših praksah in nastajajočih tehnologijah. Predvidene pa so tudi seje o integracijah z drugimi jeziki, kot sta npr. C++ in Pyton ter platformami.

Teme, ki jih bomo letos poslušali vključujejo AI, API-je, grafiko in oblikovanje, integracije, Knjižnice, Windows 11, Android, iOS, Linux in Blockchain.


Registrirajte se in si zagotovite svoj brezplačni sedež na DelphiCon 2021konferenci!

Bodite pripravljeni na DelphiCon 2021 in si pridobite najnovejšo izdajo Delphija!


Več o temah in govorcih si lahko ogledate TUKAJ.

Vključite se v program priporočil in osvojite Mac Mini in druge super nagrade! 
Da bi lažje dosegli vse Delphi oboževalce, so pri Embarcaderu razvili program priporočil. 
Vsi, ki ste se že prijavili na DelphiCon konferenco, lahko svojo kodo pridobite TUKAJ.
Želimo vam veliko sreče!

Embarcadero in Integralis
Integralis je dolgoletni partner podjetja Embarcadero, ponudnika razvojnih orodij za najbolj zahtevne in kritične poslovne aplikacije. Embarcadero Delphi, C++Builder in RAD Studio omogočajo razvijalcem in razvojnim skupinam podjetij po vsem svetu, da lahko postavijo visoko odzivne domorodne aplikacije v sistemih, kot so Windows, Android, iOS, macOS in Linux. 

Na naši spletni strani si lahko aktivirate brezplačne testne različice Embarcadero orodij ali nas kontaktirate za svetovanje in nakup preko spletne pošte embarcadero@integralis.si

Prav tako pa vas lepo vabimo, da se prijavite na naše Embarcadero e-novice, kjer vas redno obveščamo o novostih, akcijah in spletnih seminarjih, ki jih izvajamo v naši hiši. 
Prijava na e-novice.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!