NOVICE

Prvi dogodek, na katerih bomo predstavljali najboljše rešitve, ki jih zagotavljamo z našimi partnerji

23. 11. 2023 bomo s predstavniki Check Point Software Technologies Ltd. predstavili najnovejše in inovativne rešitve s področja informacijske varnosti.

Integralis Experience so četrtletni dogodki, na katerih bomo predstavljali najboljše rešitve, ki jih zagotavljamo skupaj z našimi partnerji.  

23. 11. bomo s predstavniki Check Point Software Technologies Ltd. predstavili najnovejše in inovativne rešitve s področja informacijske varnosti.  

Glavni govorec bo Siniša Kovač, ki ima več kot 15 let izkušenj na področju IT. Svojo poklicno pot je začel kot član prodajne ekipe za omrežne in varnostne rešitve in jo nadaljeval v predprodaji. Zadnjih 5 let se osredotoča na razvoj strank in kanalov trženja v Sloveniji ter na Hrvaškem za podjetje Check Point Software Technologies. 

Med drugim bo spregovoril o: 

  • phising napadih: 
    stopnja uspešnosti Check Point rešitve pri lovljenju morebitnih nevarnosti je odlična, saj odkrije kar 99,2 % napadov z lažnim predstavljanjem (phishing), ki bi jih sicer prejeli v mapo »Prejeto« v svojem poštnem predalu. Prav tako blokira 30 % več lažnih vsebin v primerjavi s privzeto varnostjo v oblaku. Harmony Email & Collaboration zazna in blokira najnaprednejše napade z lažnim predstavljanjem tako v dohodnih kot odhodnih in notranjih komunikacijah v realnem času. Z uporabo umetne inteligence in strojnega učenja ter analiziranjem več kot 300 indikatorjev lažnega predstavljanja iz ThreatCloud AI, Check Pointove rešitve s pomočjo globalnega omrežja groženj zagotavljajo varnost na najvišjem nivoju.

  • varnosti in skalabilnosti podatkovnih centrov:
    vzpostavitev varnosti v datacentru je izjemnega pomena, a se pri načrtovanju pogosto zatakne z vprašanjem dimenzioniranja rešitve. Rešitev Maestro odpravi tovrstna vprašanja na mah, saj naročniku omogoča izpolnjevanje današnjih potreb, z enostavnimi nadgradnjami pa tudi jutrišnjih.

  • ocenjevanju tveganja NIC2:
    Check Point je junija na trg uvedel storitev ocenjevanja tveganja, s katero pomagajo podjetnimi izpolniti zahteve, ki prihajajo po NIC2 regulativi.


V drugem delu bo sledila okrogla miza, na kateri bodo Andrej Kobal, Boštjan Jaklič in Domen Česnik spregovorili o rešitvah informacijske varnosti z vidika uporabniške izkušnje.

 

Zagotovite si brezplačno udeležbo s prijavo na dogodek, ki bo potekal v:  

ONE 66 HOTEL Ljubljana, Celovška cesta 166 
23. 11. 2023 ob 9:00 

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!