NOVICE

Ste pripravljeni na RAD Studio 11?

Izdaja težko pričakovane nove različice RAD Studia se hitro bliža. Da bi vam prihranili čas in raziskovanje, smo za vas pripravili 5 predlogov za kar najboljšo pripravo in izkoristek prihajajoče izdaje RAD Studia 11.

Izdaja težko pričakovane nove različice RAD Studia se hitro bliža. Pričakujemo lahko bistveno izboljšano uporabniško izkušnjo ter nove funkcionalnosti za hiter razvoj aplikacij, ki bodo predvsem vplivale na Delphi in C++.

Kaj lahko storite, da bi kar najbolje izkoristili novo RAD Studio 11 različico?

Da bi vam prihranili čas in raziskovanje, smo za vas pripravili 5 predlogov za kar najboljšo pripravo in izkoristek prihajajoče izdaje RAD Studia 11.

1.    Prenesite si brezplačen Object Pascal priročnik

Priročnik, ki ga je napisal Marco Cantu, je eden najbolj poglobljenih in popularnih priročnikov o ustvarjanju aplikacij z Delphi, C++ Buliderjem in RAD Studijem.

Priročnik si lahko prenesete popolnoma brezplačno.
Prenesi Object Pascal Handbook.

2.    Udeležite se brezplačnega dogodka "Desktop First UX Summit 2021"

Pridružite se spletnem dogodku "Desktop First UX Summit 2021", katerega glavni sponzor je RAD Studio - Embarcadero Technology. Dogodek se bo odvijal od 30.08.2021 do 3.09.2021 in bo povezal največje UX strokovnjake v različne Webinarje ter razprave.

Vsi udeleženci bodo imeli dostop do vsebin svojih najbolj priljubljenih razvojnih orodij in do vseh vsebin o učinkovitem oblikovanju do uporabniku prijaznega uporabniškega vmesnika.

Ena izmed pomembnejših tem bo tudi pomoč razvijalcem pri pripravi aplikacij za Windows 11.

Dogodek je popolnoma brezplačen - PRIJAVA .

3.    Pridružite se brezplačnemu Webinarju "Sneak Peek For RAD Studio"

Pridružite se produktnim vodjem in razvijalcem in si vnaprej oglejte, kaj se bo spremenilo in nadgradilo pri novi različici.
Spoznajte, kako bodo vaši programi videti še boljše na Windows 10 in 11, kako boste z novimi razširitvami v Delphi lahko napisali še zmogljivejšo kodo, izboljšali hitrost in učinkovitost.

Oglejte si novo podporo za Apple Custom Silicom z macOS 64-bit ARM.

Za C ++ Builder boste z novim povezovalnikom Win64 bolj produktivni pri večjih projektih, vaša koda pa se bo zaradi bolj gladke integracije in izboljšane interoperabilnosti z RTL bolje ujemala s kodo Delphi.

Webinar se bo odvijal od 9. – 10. 09.2021.
Prijavite se na brezplačni Webinar – PRIJAVA.

4.    Brezplačna razvijalska različica InterBase

InterBase je Embarcaderova nagrajena SQL podatkovna baza, ki predstavlja izjemno varnost pri upravljanju s podatki, ko gre za brezplačne RAD Studio različice.

Njena tehnologija je prejela IoT nagrado, njene napredne možnosti zaščite in šifriranja in zmožnost vgraditve podatkov v vašo napravo so samo nekatere funkcije, o katerih je vredno razmisliti, zakaj uporabiti InterBase.

Pridobite brezplačno "Developer Edition of InterBase".

5.    Brezplačni vodiči po RAD Studio

Pomembno je, da tudi vodilni v vašem podjetju prepoznajo doprinos RAD Studia.
Prilagamo nekaj vodičev:

1. Rad Studio Guide for Managers

2. Rad Studio – Should I choose Enterprise?


Dodatne informacije o razvojnih orodjih in testne različice

Integralis je dolgoletni partner podjetja Embarcadero, ponudnika razvojnih orodij za najbolj zahtevne projekte in kritične poslovne aplikacije.
Za vse dodatne informacije o Embarcadero orodjih ali testnih različicah nam lahko pišete na embarcadero@integralis.si.

Prijava na Embarcadero novice

Pridružite se Embarcadero skupnosti in prejmite najnovejše študije primerov, novice o izdelkih, webinarjih, dogodkih in akcijah.
PRIJAVA na eNovice.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!