O podjetju

Že 30 let utiramo tehnološke poti

Podjetje Integralis je pravni naslednik podjetja Marand Inženiring, d.o.o., ki nadaljuje z izvajanjem storitev računalniškega inženiringa, podpore in prodajo opreme.

V več kot 30-letni zgodovini smo postali med vodilnimi slovenskimi podjetji na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij in informacijske podpore poslovnih procesov.

Naše poslanstvo je reševanje tehnoloških izzivov ter razvoj lastnih celovitih informacijskih rešitev in storitev. Zavedamo se, da le te niso mogoče brez vrhunskega znanja, dobrih poslovnih partnerjev ter dolgoletnega zavezništva z največjimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev in izdelkov, kot so Oracle, Embaracadero, Lenovo, Fujitsu, VmWare, Veeam, Hitachi...

Cenimo odgovornost do dela, poštenost do zaposlenih in partnerjev ter zavzetost do okolja.


Načrtovanje – Integracija – Vzdrževanje - Zadovoljstvo

Naša ključna usmeritev je področje sistemske integracije, od osebnih računalnikov, do največjih spletnih sistemov, od svetovanja pri izbiri opreme do razvoja prilagojenih programskih rešitev, od izobraževanja uporabnikov do celovite ponudbe vzdrževanja vseh vrst informacijskih sistemov in opreme.


Zaupanje naročnikov v naše rešitve

Inovativnost, prilagajanje, dolgoletne izkušnje ter strokovnost gradijo zaupanje naročnikov v naše podjetje in produkte.

Stalno izpopolnjevanje lastnega znanja in pridobivanje izkušenj, nam omogočajo, da vam lahko ponudimo informacijsko – sistemsko – tehnološke rešitve, te so prilagojene vašim željam in potrebam, ki optimalno povezujejo tako izdelke vodilnih svetovnih ponudnikov informacijskih tehnologij kot tudi lastne rešitve.

Prepričani smo, da bomo z novo strateško usmeritvijo in novim zagonom še naprej izboljševali kakovost naših storitev in rešitev ter tako stalno zviševali merila kakovosti poslovanja z naročniki in partnerji.

Osebna izkaznica

Sedež podjetja

Integralis, sistemske rešitve d.o.o.
Tehnološki park 18,
1000 Ljubljana, Slovenija
Tel: 01 470 34 00
Fax: 01 470 31 11
e-mail: info@integralis.si
Matična številka: 8507295000
Davčna številka: SI69812403

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!