Ponujamo vam oblačno tehnologijo, infrastrukturo ter programsko opremo podjetja Oracle, ki je znano po prvi in edini avtonomni podatkovni bazi, za večjo organiziranost in najboljšo zaščito vaših podatkov in podatkov vaših strank.

Njihova infrastruktura ponuja večjo zmogljivost, varnost in prihranek, saj je zasnovana tako, da lahko podjetja enostavno prenašajo vse obremenitve iz krajevnega okolja v oblak in obratno ter med samimi oblačnimi sistemi.

Nakup Oracle izdelkov

Za vse dodatne informacije o Oracle rešitvah smo vam na voljo po spletni pošti prodaja@integralis.si.

Dodatne informacije o opremi

Kot zastopnik Oracle rešitev v Sloveniji smo vam za svetovanje na voljo po spletni pošti prodaja@integralis.si.

Prijava na Oracle novice

Pridružite se Oracle skupnosti in prejmite najnovejše študije primerov, novice o izdelkih, webinarjih, dogodkih in akcijah.

Oracle Cloud Infrastruktura (OCI)

Naslednja generacija Oracle Cloud popolne infrastrukture za oblačne storitve (IaaS) podjetjem omogoča izdelavo in gostovanje aplikacij v inovativnem, rastočem in varnem gostujočem okolju, ki ima najboljšo zmogljivost ter razpoložljivost v svojem razredu.

Strojna oprema

Oraclova strojna oprema vključuje celoten nabor prilagodljivih inženirskih sistemov in strežnikov, ki podjetjem omogočajo optimizacijo delovanja aplikacij in podatkovnih baz.
Pospešuje IT digitalno transformacijo z avtomatiziranimi procesi in operacijami ter funkcijami, ki izboljšujejo delovanje baze podatkov, znižujejo licenčnine za programsko opremo ter poenostavijo upravljanje.

Programska oprema

V zadnjih 40 letih je Oracle Database postala temelj poslovnih sistemov širom sveta. Oracle že od nekdaj zavzema stališče, da je shranjevanje in združevanje podatkov učinkovitejše in s tem bolj produktivno kot njihovo razbijanje na več sklopov in shranjevanje na več mestih za enkratno uporabo.

Študije primerov

Raznovrstnos projektov se odraža v uporabi različnih orodij, ki prinašajo odlične rezultate in rešitve.

Oracle Dogodek

Kaj je novega: Dogodek Oracle CloudWorld 2022

Podjetje Oracle je gostilo dogodek Oracle CloudWorld 2022. Ta je bil namenjen predvsem predstavitvi različnih tehnoloških novosti in izboljšav njihove napredne opreme za delo z občutljivimi podatki.

Oracle Hiv

Sodelovanje Oracle in NIH: kako ustaviti HIV

Tehnologija in medicina sta tesno povezani panogi, ki se med seboj pomembno dopolnjujeta. Sta neverjetno pomembni orodji v boju proti številnim nalezljivim boleznim, med katere sodi tudi HIV.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!