5 razlogov, zakaj izbrati OCI

Naslednja generacija Oracle Cloud popolne infrastrukture za oblačne storitve (IaaS) podjetjem omogoča izdelavo in gostovanje aplikacij v inovativnem, rastočem in varnem gostujočem okolju, ki ima najboljšo zmogljivost ter razpoložljivost v svojem razredu.

Pri tem ne gre samo za preobrazbo podjetij, temveč tudi za varnost in obrambo tako nevladnih kot vladnih, znanstvenih in medicinskih podatkov.

Za t. i. on-premises zahteve je OCI na voljo preko OCI PrivateRegion, ki se nahaja za privatnim Oracle požarnim zidom in v njihovem data centru.

Oracle Cloud Infrastrukturi zaupajo Zoom, Red Bull, Mazda, FedEx, Dropbox, Cisco, Nissan, Minor Hotels, Univerza v Oxfordu ...
Njihove zgodbe si lahko ogledate na tej povezavi.

Varnost podatkov

"
We chose Oralce OCI because of its industry-leading security, outstanding performance and unmatched level of support."
Eric S. Yuan, Zoom CEO

Oracle varnostne rešitve, ki vam jih ponujamo tudi mi, ščitijo najbolj občutljive podatke, tako v oblaku kot na samem lokalnem okolju.

Več o njihovem pristopu varnost je na prvem mestu si lahko preberete tukaj.

Enostavna migracija aplikacij

Iz vašega lokalnega okolja prenesemo podatkovne baze v Oracle oblačno infrastrukturo. V oblak se lahko prenesejo tako Oracle aplikacije kot third-party aplikacije.

Več o sami migraciji na Oracle Cloud si lahko preberete tukaj.

Oracle Autonomous Database

OCI vključuje Oracle Autonomous podatkovno bazo s samopopravilno, samoupravljalno in samooptimizacijsko avtonomno funkcijo. Z uporabo ML se avtomatizirajo rutinske naloge, kar omogoča večjo varnost in učinkovitost, vam pa prihrani dragocen čas, ki ga lahko posvetite razvoju vašega podjetja ali novih aplikacij.

  • Samodejno upravljanje: samoupravljanje, optimiziranje in večanje po potrebi.
  • Samodejno varovanje: zaščita občutljivih reguliranih podatkov, popravljanje baze zaradi varnostnih ranljivosti in preprečevanje nepooblaščenih vstopov.
  • Samodejno popravljanje: samodejno zaznavanje in zaščita pred sistemski napakami, napakami uporabnikov ter pred izgubo podatkov.

    Več o avtonomni Oracle podatkovni bazi si lahko preberete tukaj.

Zmanjšanje stroškov in izboljšanje zmogljivosti

“Altair delivers engineering simulations at its users´ fingertips by leveraging the flexibility and elasticity of cloud computing. Oracle Cloud can deliver up to 20-25% better price performance for our CFD and Structural Mechanics solvers with its bare metal compute offerings with low latency RDMA networking. This helps our customer improve their product development process and bring a product to market faster than their competitors without spending capital on upfront hardware purchase.”
Sam Mahalingam, CTO, Altair

OCI je zasnovan tako, da omogoča podjetjem večjo zmogljivost, lažjo selitev njihovih obstoječih aplikacij v oblak in nižje stroške.

OCI ponuja enostavno bločno hrambo podatkov z zmožnostjo prilagojene transakcije (I/O na sekundo) in pretočne zmogljivosti, ne da bi prišlo do izpada delovanja.
Naši naročniki enostavno izberejo kapaciteto, ki jo potrebujejo.
OCI Block Volumes uporablja najnaprednejše NVMe SSD in tako omogoča največjo diskovno prepustnost vsakega strežnika.
Vsaka napredna aplikacija zahteva dosledno visoke IOPS prepustnosti, pri Oracle je to zagotovljeno z edinstveno rešitvijo SLA na diskovnih zmogljivostih in je s tem edini med večjimi Cloud ponudniki, pri katerem je to omogočeno. Če stopimo še korak dlje, vam Oracle lahko ponudi do 700K IOPS in 9,600 MB/s prepustnosti na posameznem podatkovnem volumnu, s čimer zadovolji največje aplikacije.

Več o boljši zmogljivosti in zmanjšanju stroškov si lahko preberete tukaj.


Najboljša podpora hibridnim sistemom

Postavite aplikacije in podatkovne baze v oblaku kjerkoli. Poleg javne oblačne regije vam je na voljo tudi v celoti zasebna regija v naročnikovem podatkovnem centru. Tako vam je na voljo izjemno hitra Oracle Exadata Cloud @ Customer storitev, vključno s storitvijo Autonomous Database, ki vam je na voljo za požarnim zidom. S popolno podporo okolja VMware vam Oracle ponudi delovanje, ki ga sami želite in pričakujete.

Več o podpori in hibridnem oblačnem sistemu si lahko preberete tukaj.


OCI Oracle rešitve, ki vam jih ponuja Integralis

Autonomous Database
Poenotena podatkovna baza s samoupravljano in popravljalno funkcijo.

Cloud@Customer
Cloud@Customer ponuja Oraclov celoten portfelj – več kot 50 javnih storitev v oblaku v podatkovnih centrih za stranke. Ponuja najbolj popoln nabor storitev v podatkovnih centrih za stranke, vključno s storitvami avtonomnih baz podatkov in aplikacijami Oracle Fusion SaaS.
Omogoča strankam, da poenostavijo delovanje in znižajo stroške, hkrati pa obravnavajo vprašanja glede suverenosti, varnosti in zakasnitve podatkov.

Integralis je vaš partner in strokovnjak za storitev Cloud@Customer. Več o rešitvi si lahko preberete tukaj.

Database Services/Big Data
Enostavna namestitev Hadoop gruč vseh velikosti, z VM oblikami od 1 OCPU vse do namenskega strežniškega okolja. Izbirate lahko med visoko zmogljivim NvmE hrambnik podatkov ali stroškovno učinkovitim blokovnim shranjevanjem, ker lahko svoje gruče po potrebi manjšate ali večate.

Analyics
Uporaba ML in AI za analizo podatkov vaše organizacije.

Database Management Tools
Nudi celovito rešitev za upravljanje podatkov, migracije in kopiranje. Integracija s storitvami Oracle Database in Oracle Cloud Infrastructure omogoča IT-skupinam, da zlahka zbirajo in kombinirajo heterogene podatke, ustvarjene na več lokacijah.

Data Science
Oracle podatkovna znanost omogoča ustvarjanje visoko kvalitetnih ML modelov. Razvijalci lahko v svoje aplikacije enostavno uvedejo modele strojnega učenja za doseganje resničnih poslovnih rezultatov.

Integration
Pospešite svojo digitalno transformacijo in skočite v OCI. Zagotovite si hiter začetek z vnaprej integrirano povezljivostjo Oracle OCI in Saas third-party lokalnimi aplikacijami. Uporabite že avtomatizirane predloge in intuitivne vizualne gradnike aplikacij, tako spletnih, namiznih kot mobilnih.

Application Development
Z manj kode hitreje do nativnih aplikacij.

Observability and Management
Oracle Cloud Observatory in Management storitve upravljajo tako krajevna okolja, oblak kot tudi hibridna več-oblačna okolja. S tem zmanjšate možnost človeške napake.

Compute
Zagotavljanje storilnosti, razširljivosti in rešitev, ki pomagajo uspešno delovati tudi najbolj zahtevnim podjetniškim aplikacijam.

Storage
Ni treba, da so oblačne storitve drage, Oracle vam ponuja ugodnejše možnosti, visoke IOPS, shrambe, prenose podatkov ...

Networking
OCI omrežne storitve ponujajo Layer2 izolacijo in s tem onemogočijo, da bi kdorkoli zmotil vaš delovni proces, prilagodljivo VCN in storitve povezovanja, ki omogočajo razširitev vaše IT strukture, brez prekinitve, ki so značilne za javne oblačne storitve.

Security, Identity and Compliance
Prav skrb za varnost naj bo tista, ki vas bo popeljala do OCI.


Kot dolgoletni zastopniki Oracle izdelkov v Sloveniji smo vam za svetovanje in naročila na voljo po spletni pošti prodaja@integralis.si.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!