5 razlogov zakaj izbrati Oracle programsko opremo

Virtualizacija
Pospešite razvoj v oblačni tehnologiji, zgradite varno infrastrukturo in posledično zmanjšajte tveganje za vas, vaše zaposlene in naročnike.

Varnost
Zavarujte sebe, svoje uporabnike, naročnike, aplikacije in podatke s premium varnostnimi rešitvami, tako v oblaku kot v lokalnem okolju.

Napredna tehnologija
Dosezite nedosegljivo z IoT, AI in blockchain tehnlogijo.

Upravljanje s podatki
S produktoma, kot sta oracle Database in Cloud, optimizirajte upravljanje podatkov, tako v oblaku kot v vašem lokalnem okolju.

Upravljanje programske opreme
Oracle Enterprise Manager lahko podpre vaše javne ali zasebne oblačne storitve, tako da jim nudi napredne DevOps podatkovne operacije, ki ponujajo zmogljivost večjim podjetjem.


Oracle rešitve, ki vam jih ponuja Integralis

Ne glede na velikost vašega podjetja vam Oracle Database nudi najbolj učinkovito, zanesljivo in varno tehnologijo podatkovnih baz na svetovni ravni.

Štiri največje prednosti, ki vam jih ponuja:

  • uporaba ene podatkovne baze za vse vrste podatkov;
  • z avtomatizacijo, ki temelji na strojnem učenju, zmanjšajte stroške upravljanja, zaščite in vzdrževanja;
  • uvedba, kjer koli je to potrebno – v vašem podatkovnem centru, javnem oblaku ali zasebnem oblaku;
  • zaščito pred zlorabo podatkov.

V podjetju Integralis smo strokovnjaki za uspešno vključitev Oracle podatkovnih tehnologij v v podjetja. Za več informacij nas lahko kontaktirate po spletni pošti prodaja@integralis.si, ali si več o Oracle database preberete tukaj.


Analytics server
Za vse, ki potrebujejo uvajanje v lokalnem okolju, ni boljše rešitve, kot je Oracle Analytics strežnik. Ta prinaša sodobne in vodilne zmogljivosti Oracle oblaka.

Oracle Linux
Izkoristite Linux OS za hitrejšo uvajanje aplikacij in skrajšajte čas uvajanja kritične obremenitve.

MySQL database
MySQL je najbolj priljubljena odprtokodna baza podatkov na svetu, ki omogoča stroškovno učinkovito podajanje visoko zmogljivih, razširljivih baz podatkov spletnih aplikacij.

Java
Zakaj je Java še vedno najboljša med programskimi jeziki? Zmanjšuje štroške, spodbuja k novostim in izboljšuje aplikacijske storitve.

Middleware
Modernizirajte vaš IT s platformo, namenjeno digitalnim podjetjem – oracle Fusion Middware bo delal za vas.

GraalVM
Univerzalna VM Graal poganja aplikacije napisane v Java SE. Odstrani ločenost med programskimi jeziki in omogoča medoperabilnost v skupnem izvajanju.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!