5 razlogov, zakaj izbrati Oracle strojno opremo

Oracle strojni opremi zaupajo Brother, Neustar, AltAir, Red Bull Racing, Exelon, Gorilla ...
Več o uspešnih zgodbah si lahko preberete na tej povezavi.

Optimizacija podatkovnih baz
Naj se vaše Oracle podatkovne baze poganjajo 10x hitreje z Oracle Exadata Smart Scan poizvedbami.


Enostavna Oracle Cloud integracija
Vgrajene Oraclove integracije racionalizirajo upravljanje krajevnih zbirk podatkov in baz podatkov v oblaku, avtomatizirajo zaščito ključnih podatkov v oblaku in poenostavijo selitve v oblak. IT skupina lahko s pomočjo integriranih orodij in Oracle Zero Downtime Migration zlahka premakne Oraclove podatkovne zbirke v javni Oracle oblak.


Višja zmogljivost – nižji stroški
Oraclova infrastruktura zmanjša stroške delovanja vašega podjetja z zmanjšanjem števila lokalnih sistemov, ki migrirajo v enoten sistem, s tem pa se zmanjšata licenčnina in obremenitev vašega IT tima. Oracle Exadata prav tako avtomatizira upravljanje in s tem poveča vašo zmogljivost.


Razpoložljivost in varnost
Oracle infrastruktura poveča dosegljivost ključnih podatkovnih baz in aplikacij, dosegljivost lahko z Exadata in MAA konfiguracijo povečate kar na 99,999 %.
Zaradi avtomatiziranih procesov preverjanja in odpravljanja napak je prav tako poskrbljeno za višji varnostni nivo vašega podjetja.


Poenostavljena digitalna transformacija
Oraclova informacijska infrastruktura poenostavlja digitalno preobrazbo tako, da IT skupini omogoča uvedbo optimiziranih rešitev v podatkovne centre za stranke in njihove naprave v oddaljenih pisarnah in ostalih okoljih.
S hitrejšo možnostjo uvajanja novosti v aplikacijah in podatkovnih bazah omogočite vašemu IT timu večjo prilagodljivost in tehnološko avtomatizacijo, ki jo pridobijo v povezavi strojne opreme z OCI.


Oracle rešitve, ki vam jih ponuja Integralis

Exadata
Celostna rešitev, ki izboljša zmogljivost, varnosti in razpoložljivost Oracle podatkovnih baz.

Skupaj z OCI, Cloud@Customer in uvedbe na krajevnem okolju omogoča moderniziranje infrastrukture podatkovnih baz ter premakne aplikacije v oblak in s tem takoj implementira digitalno transformacijo, ki vam zagotovi zmanjšanje stroškov (združitev podatkov v en sam sistem) vašega podjetja.

S tem združite tri največje storitve, ki si jih moderna podjetja želijo:
- poveča in izboljša vpogled v finančne storitve;
- stane manj kot tradicionalne rešitve;
- poenostavi migracijo v oblak, s čimer zagotovi hitrejšo digitalno transformacijo.

V podjetju Integralis smo strokovnjaki za vpeljavo Oracle Exadata. Več o Exadati si lahko preberete tukaj, ali nas kontaktirate po spletni pošti prodaja@integralis.si.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!