Integralis: pomeni družbo Integralis, sistemske rešitve d.o.o. s sedežem družbe na naslovu Tehnološki park 18, SI-1000 Ljubljana, Slovenija. 

Integralis obdeluje osebne podatke skladno z načelom zakonitosti – 5. člen Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov – Uredba EU 2016/679.

Ta politika zasebnosti velja za spletno mesto Integralis in obrazce, aplikacije, prenose, storitve ali orodja (skupno »storitve«) ne glede na to, kako do njih dostopate ali jih uporabljate, vključno prek mobilnih naprav. 

Integralis lahko kadar koli spremeni to politiko zasebnosti z objavo spremenjene različice na spletnem mestu, vključno z datumom začetka veljavnosti spremenjene različice. Trenutna različica politike zasebnosti je stopila v veljavo 18. maja 2018.

Osebni podatki: pomeni katero koli informacijo v zvezi z določenim ali določljivim posameznikom; določljiv posameznik je tisti, ki ga je mogoče neposredno ali posredno določiti.

Obdelava: pomeni kakršen koli dejanje ali niz dejanj, ki se izvajajo v zvezi z osebnimi podatki ali nizi osebnih podatkov. 

Upravljavec podatkov je Integralis.

Mailchimp: pomeni marketinško platformo, ki jo občasno uporablja Integralis za potrebe pošiljanja email obvestil, vabil in ponudb.

(NE)OSEBNI PODATKI IN IZNOS V TRETJE DRŽAVE

Ob vstopu na Integralisove internetne strani se podatki o dostopajoči napravi in nekateri drugi podatki (IP naslov, datum in čas obiska) pridobivajo samodejno. Ti podatki so anonimni in zato ne gre za osebne podatke.

Integralis vaše osebne podatke obdeluje z vašim dovoljenjem, tako da nam jih vi sporočite prek izpolnjenega obrazca. V tem primeru Integralis lahko zbira naslednje osebne podatke:

 • ime,
 • priimek,
 • elektronski naslov,
 • telefonska številka,
 • naziv delovnega mesta,
 • organizacija. 

Integralis potrebuje te informacije za razumevanje vaših potreb, zagotovitev odgovora na prejeta vprašanja in/ali komentarje. Integralis lahko občasno pošilja promocijska elektronska sporočila o novih izdelkih in posebnih ponudbah ali druge informacije, za katere Integralis meni, da bi vas lahko zanimali, na elektronski naslov, ki ste ga navedli.

Integralis spoštuje vašo pravico do dostopa, popravkov, zahteve za izbris ali zahteve za omejitev uporabe vaših osebnih podatkov. Integralis prav tako izvaja ukrepe za zagotavljanje, da so zbrani podatki točni in posodobljeni.

 • Pravico imate vedeti, s katerimi vašimi osebnimi podatki razpolaga družba Integralis;
 • Družba Integralis vam bo na zahtevo in brezplačno posredovala kopijo vaših osebnih podatkov v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki;
 • Če so vaši osebni podatki nepravilni ali nepopolni, lahko od Integralisa zahtevate, da jih posodobi (popravek netočnih osebnih podatkov);
 • Pravico imate, da nasprotujete obdelavi vaših osebnih podatkov, ki jo izvaja Integralis.
 • Pravico imate do preklica svojega soglasja (če je soglasje pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov) kadar koli, brez stroškov in brez navedbe razlogov. Pošljite elektronsko sporočilo na naslov: info@integralis.si.
 • Na nas se lahko obrnete tudi za izbris vaših osebnih podatkov (pravica do pozabe).

S preklicem soglasja (peta alineja) Integralis ne sme več obdelovati vaši osebnih podatkov in jih mora izbrisati. 

Strežniki družbe The Rocket Science Group LLC, ki zagotavlja delovanje Mailchimpa se nahajajo v ZDA in zato lahko pride do obdelave vaših osebnih podatkov tudi v ZDA. Podlaga za prenos in obdelavo osebnih podatkov iz EU v ZDA je t.i. »Privacy shield«, ki zagotavlja ustrezne ukrepe za prenos podatkov iz EU v ZDA. Družba The Rocket Science Group LLC je na seznamu aktivnih članic in podpisnic »Privacy Shielda«.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV 

Integralis izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotavljanje visoke ravni varstva osebnih podatkov .

OBDOBJE HRAMBE OSEBNIH PODATKOV

Integralis hrani vaše osebne podatke tako dolgo, kolikor je potrebno za zagotavljanje storitev, vendar ne dlje kot 5 let od podaje vašega soglasja, ki se lahko občasno posodobi.

PIŠKOTKI

Ob obisku spletnega mesta Integralis se lahko v vaš računalnik ali digitalno napravo shrani piškotek. Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljenje za namestitev v trdi disk vašega računalnika. Piškotki delujejo tako, da vašemu brskalniku ali napravi dodelijo enolično številko. Ko podate svoje soglasje, se datoteka doda in piškotek pomaga pri analizi spletnega prometa ali pa nas obvesti, kdaj obiščete določeno stran. Piškotki omogočajo spletnim aplikacijam, da vas individualizirajo. Spletna aplikacija lahko svoje delovanje prilagaja vašim potrebam, preferencam in temu, kar vam je všeč oziroma česa ne marate, z zbiranjem in pomnjenjem informacij o vaših preferencah.

Piškotek nam v nobenem primeru ne omogoči dostopa do vašega računalnika ali kakršnih koli informacij o vas, razen tistih podatkov, za katere ste se odločili deliti z nami. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, vendar lahko običajno spremenite nastavitve svojega brskalnika, da zavrne piškotke, če vam je tako ljubše. S tem morda ne boste mogli v celoti izkoristiti vseh prednosti spletnega mesta.

Integralis lahko uporablja naslednje piškotke:

 • integralis_session - Integralis d.o.o. - Sejni piškotek za delovanje spletne aplikacije - Za časa obiska
 • XSRF-TOKEN - Integralis d.o.o. - Sejni piškotek za preprečevanje zlorabe spletne aplikacije - Za časa obiska


Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!