Business Intelligence rešitve

Dinamika poslovanja v digitalni ekonomiji in nenehno naraščanje količine podatkov neposredno spreminja obstoječe načine delovanja organizacij. Organizacije, ki uspešno uporabljajo velike količine podatkov kot sredstvo za podporo sprejemanja strokovnih in poslovnih odločitev, so v novi, digitalni dobi poslovanja bistveno uspešnejše od ostalih, ki se zanašajo na zastarele podatke in poslovne procese, ki ne dohajajo več hitrih sprememb na globalnem trgu.


Rešitve za celovito upravljanje identitet uporabnikov

Podjetja se danes srečujejo z mnogimi izzivi, ki so si med seboj nasprotni, v nekaterih primerih pa se na prvi pogled celo izključujejo. Podjetja morajo na eni strani zaradi zahtev trga in pričakovanjem kupcev svoje aplikacije in dostop do informacij odpirati zunanjim uporabnikom (npr. spletne storitve, dostop do portalov,..), na drugi strani pa morajo zagotoviti povečano stopnjo varnosti in skladnost s predpisi in regulativami.

Podjetja torej potrebujejo okolja, ki so navzven odprta, a hkrati maksimalno varovana, skladna s predpisi in regulativami in seveda stroškovno učinkovita.


Implemetacija skladnosti

V Integralisu smo skladni z certifikati ISO 9001 in ISO 27001 ter se kot taki zavedamo pomembnosti skladnosti za poslovanje. Strankam nudimo pomoč pri implementaciji certifikatov s stališča skladnosti poslovanja in tehnične implentacije. V paru z našim SECaas, svojim naročnikom ponujamo idealni komplet za skladnost njihovega poslovanja.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.