Hibridni oblačni sistemi

Hibridni sistemi so vedno pogostejša oblika uporabe storitev v oblaku, ki vam omogoča lažje doseganje večje varnosti, zmogljivost in cenovne prihranke. Take rešitve vam hkrati omogočajo tudi celovit nadzor lastnega IT okolja in povezanih oblačnih storitev. Ker so naši strežniški sistemi postavljeni v Sloveniji lahko zagotavljamo odzivnejše in hitrejše delovanje, ki ga lahko varno povežemo v globalne t.i. Hyper-Scale oblake in tako zagotovimo skoraj neomejene kapacitete in globalno prisotnost.

Skupaj z našimi storitvami sistemske integracije vam lahko ponudimo celoten nabor storitev vzdrževanja lokalnega in oblačnega sistema, ki vašemu podjetju zagotavlja varnost in pospešeno digitalizacijo.


Regionalni oblačni center

Upravljamo večji regionalni oblak, kjer vam lahko zagotovimo varno, ugodno in prilagodljivo rešitev podatkovnega centra večjih kapacitet brez predhodnih investicij. Omogočamo storitve tako TIER 3 in TIER 4 nivoja, z večimi podatkovnimi centri povezanimi v celoto

Sistem je zasnovan na VMWare platformi in zato enostavno povezljiv z vašim lokalnim IT okoljem, omogoča pa tudi hibridne postavitve. Vse naše storitve so upravljane na znanih lokacijah, v varnih podatkovnih centrih, upravljanih v Sloveniji.


Hyper-Scale oblačni sistemi

V našem podjetju imamo že večletne izkušnje z uporabo in upravljanjem storitev v t.i. Hyper-Scale oblačnih sistemih, kot sta Amazon AWS in Microsoft Azure. Skupaj z vami načrtujemo postavitve, jih implementiramo in upravljamo. Dodatna prednost za vse naše poslovne partnerje je naš 24/7 nadzorni center, ki zagotavlja hiter odziv na morebitne težave in nemoteno delovanje vseh storitev v oblaku.


Varnost kot storitev (Security as Service)

Varnost postaja eden izmed najbolj pomembnih temeljev v podjetjih in je izziv trenutnega časa. Podjetja ne morejo zagotoviti ustreznega kadra, ki bi skrbel za varnost in hkrati izvajal vsa potrebna izobraževanja.
Zato v Integralisu ponujamo storitve SECaaS za svoje naročnike v kombinaciji z 24/7 dežurnim centrom in večimi strokovnjaki s tega področja.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.