Podjetje Integralis nadgradi vaše poslovanje z digitalnim srcem, ki bo bilo učinkovito in močno v ritmu vaših poslovnih procesov, jih utrdilo, prilagodilo ter vas izstrelilo korak pred konkurenco.

Naša ekspertiza zajema rešitve poslovne informatike od pametnih poslovnih rešitev vse do celostnih sistemov za upravljanje z identitetami.

Pametne poslovne rešitve

Dinamika poslovanja že sedaj zahteva več kot le običajno delovanje podjetja. Od vas zahteva delovna okolja, ki povezujejo ljudi in tehnologijo, prav zato pa vam Integralis ponuja orodja, ki bodo vašim zaposlenim in vašemu podjetju omogočila prilagodljivo dinamiko ter natančno poslovanje v vseh plasteh delovnega procesa.

Takšno poslovanje postane v digitalni dobi bistveno uspešnejše od ostalih, ki se zanašajo na zastarele delovne procese in s tem ne morejo več dohajati hitrih sprememb na globalnem trgu.
Pri tem vam lahko pomagajo storitve Cohesity, Oracle in Microsoft.

Za predstavitev in povpraševanje se obrnite na naše Integralis strokovnjake po spletni pošti prodaja@integralis.si

Upravljanje identitete uporabnikov (IdM)

Podjetja se danes srečujejo z mnogimi izzivi, ki so si med seboj nasprotni, v nekaterih primerih pa se na prvi pogled celo izključujejo. Podjetja morajo na eni strani zaradi zahtev trga in pričakovanj kupcev svoje aplikacije in dostop do informacij odpirati zunanjim uporabnikom (npr. spletne storitve, dostop do portalov ..), na drugi strani pa morajo zagotoviti povečano stopnjo varnosti ter skladnost s predpisi in regulativami.

Podjetja torej potrebujejo okolja, ki so navzven odprta, a hkrati maksimalno varovana, skladna s predpisi in regulativami ter seveda stroškovno učinkovita.

Z združitvijo pametnih varnostnih rešitev in tehnologij ter vpogledov vam lahko pomagamo, da ste vedno korak pred varnostnimi grožnjami – zaščitite svoj posel, zaposlene, svoje stranke in ohranite vaš ugled!

Kaj vam IdM rešitev prinaša?

 • izpolnjevanje revizijskih zahtev;
 • pregled nad dostopi in pravicami;
 • celoten nadzor nad različnimi sredstvi;
 • zmanjšanje tveganja za izgubo poslovnih skrivnosti;
 • nižje stroške oddelkov IT-ja in kadrovanja;
 • zmanjšano tveganje poslovne škode;
 • višjo stopnjo informacijske varnosti.

Pri tem vam lahko pomagajo storitve Microsoft, Oracle, Cohesity, Embarcadero ...

Za predstavitev in povpraševaje se obrnite na naše Integralis strokovnjake po spletni pošti prodaja@integralis.si

Implementacija skladnosti

Sodobne infrastrukturne rešitve mnogokrat ne zajemajo ene ali dveh storitev določenih proizvajalcev, marveč je lahko v ekotok medsebojno povezanih več proizvajalcev, več storitev in strojne opreme, da vaše podjetje lahko vstopi v digitalno dobo.
Prav zato so vam na voljo naši Integralis strokovnjaki, ki bodo opravili pregled vašega trenutnega stanja in podali najboljše rešitve za optimizacijo, varnost in poslovanje, da boste vaše delovne procese lahko posodobili ter s tem postali agilni na svetovnem trgu.

Popeljite svoje podjetje v sodobnost z našimi naprednimi poslovnimi rešitvami:

 • Cohesity
  Podatki so ključen element vsakega poslovanja, vendar izjemno malo podjetij z njimi upravlja strateško in varno. Podjetja se tako mnogokrat srečujejo s težavami, kot so obremenitev in prekoračitev proračuna, slaba podpora naročnikom, neskladnost s tehnološko-informacijskimi standardi, podvrženost varnostnim ranljivostim.
  Inetgralis vam kot partner družbe Cohesity ponuja enostavno, varno in zanesljivo rešitev!

 • Oracle
  Ponujamo vam oblačno tehnologijo, infrastrukturo in programsko opremo podjetja Oracle, ki je znano po prvi in edini avtonomni podatkovni bazi, za večjo organiziranost ter najboljšo zaščito vaših podatkov in podatkov vaših strank.

 • Microsoft
  Sodobno poslovanje skorajda ni mogoče brez izdelkov podjetja Microsoft. Naši strokovnjaki vam lahko nudijo pomoč pri načrtovanju, upravljanju in uporabi skoraj vseh izdelkov podjetja Microsoft, od strežnikov in strežniških aplikacij, podatkovnih baz (SQL), BI rešitev (SharePoint), vse do upravljanja delovnih postaj. Rešitve lahko postavimo na lokaciji naročnika (On-Premise) ali v oblaku (Cloud). Naročnik se lahko odloči za nakup programske opreme ali najem Office365 in Azure storitev.

 • Embarcadero
  Najhitrejši način za razvijanje varnih in razširljivih aplikacij na več različnih platformah.
  Embarcadero Delphi, C ++ Builder in RAD Studio omogočajo razvijalcem in razvojnim skupinam podjetij po vsem svetu, da lahko postavijo visoko odzivne domorodne aplikacije v sistemih, kot so Windows, Android, iOS, macOS in Linux.

 • Poleg naštetih vam prav tako ponujamo rešitve partnerjev Fujitsu, VmWare, Veeam, Veritas, Hitachi, Lenovo ...

Za predstavitev in povpraševaje se obrnite na naše Integralis strokovnjake po spletni pošti prodaja@integralis.si

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!