Strokovnjaki podjetja Integralis skupaj z vami načrtujemo, zgradimo, upravljamo in nadzorujemo kompleksne informacijske rešitve, ki združujejo vrhunske tehnične rešitve in zahteve, ki jih prinaša poslovanje vašega podjetja na globalnem trgu.

Za vas – in skupaj z vami – gradimo integrirane informacijske sisteme, ki omogočajo sprejemanje hitrih poslovnih odločitev in hiter povratek vlaganj v IT.

Strežniške in oblačne rešitve

Ko pride do izbire virtualnih, fizičnih strežnikov ali oblačnih rešitev, je možnosti malo morje. Izbira omrežja, varnostnih kopij, shranjevanja in upravljanja s podatki, grajenja aplikacij, požarnih zidov ..., ki bo za vaše podjetje najbolj ustrezna, je lahko izjemno stresna in naporna. Prav zato smo tukaj mi!

Skupaj z našimi strokovnjaki vam bomo, glede na vaše želje in zahteve oz. velikost podjetja, svetovali pri izbiri, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Ponujamo rešitve tako za mala in srednja podjetja kot za največje poslovne sisteme, ki morajo biti kos vedno večjim količinam podatkov in nenehni rasti števila zahtev za obdelavo le-teh.

V naše strežniške rešitve je vključen samo t. i. jagodni izbor najboljših ponudnikov na svetu: Cohesity, Oracle, Embarcadero, Fujitsu, Vmware ...

Več o oblačnih rešitvah si lahko ogledate tukaj.

Vedno smo vam na voljo po spletni pošti info@integralis.si

Rešitve shranjevanja in upravljanja podatkov

Podjetja vseh velikosti se srečujejo z upravljanjem ogromnih količin vedno bolj dragocenih podatkov. Shranjevanje teh podatkov je lahko zelo drago, pridobivanje vrednosti iz podatkov pa vedno težje. Organizacije imajo na voljo omejena sredstva, hkrati pa se morajo prilagajati dinamičnim okoljem in hitro ukrepati, če želijo izboljšati, poenostaviti ter optimizirati svojo IT infrastrukturo.

Portfelj celovitih rešitev za shranjevanje podatkov in njihovo upravljanje tekom celotnega življenjskega cikla, tako za majhna kot za srednja in velika okolja.

Rešitve, ki jih ponujamo, temeljijo na tehnologijah podjetij Cohesity, Oracle, IBM, Lenovo, Fujistu, Hitachi ...

S pravimi varnostnimi mehanizmi lahko varujemo podatke v različnih okoljih, kot so: DAS (Direct Attached Storage – direktno priključeni diski), NAS (Network Attached Storage – omrežno priklopljeni diski) in SAN (Storage Area Network – omrežje diskovnih naprav). 

Pomagali vam bomo poiskati pravi odgovor glede na vaše zahteve. Naše rešitve vam bodo omogočile enostavno centralizacijo hrambe podatkov, optimizacijo prenosa podatkov končnim uporabnikom ter upravljanje skladiščnega prostora, rezultat pa bo zmogljiv in fleksibilen sistem.

Naši strokovnjaki so vam na voljo po spletni pošti info@integralis.si

Omrežne rešitve

Sodobna informacijska infrastruktura vedno bolj temelji na hitrih, varnih in zanesljivih mrežnih povezavah. Tudi krajši izpad omrežja lahko pomeni občutno gospodarsko škodo in madež na ugledu vsake organizacije. Dodaten vidik sodobnega omrežja je upravljivost, saj sodoben tempo zahteva izredno hitro prilagajanje dinamičnim spremembam. Zaradi strežniške virtualizacije je kompleksno obvladovanje celotnega omrežja še posebej zahtevno. Topologija fizičnega okolja se mora preliti v virtualno okolje in prav to predstavlja poseben izziv.

Omrežne rešitve podjetja Integralis temeljijo na dolgoletnih izkušnjah, ki so nadgrajene s sodobnimi tehnologijami naših partnerjev. Omrežje se začne v podatkovnem centru in prav na tem mestu je zanesljivost omrežja še posebej pomembna, saj gre za visoke zahteve in prepletanje različnih tehnologij. Naše gručne rešitve v sistemskem prostoru bodo povečale razpoložljivost podatkovnega centra, hkrati pa boste zahtevno tehnologijo upravljali enostavno.

Odjemalci sodobnih omrežij so izredno raznoliki. Stikalna oprema in ožičenje še vedno tvorita jedro dostopnega dela omrežja, vendar se pri tem nakazujejo sodobni trendi, ki kažejo na obrat od žičnih povezav proti brezžičnim. Specifika brezžičnih povezav v omrežje vnaša posebno kompleksnost. Sobivanje žičnega in brezžičnega omrežja je izredno pomembno. Naše rešitve omogočajo popolno segmentiranje brezžičnega omrežja WPA2 Enterprise ter integracijo z obstoječo omrežno in strežniško infrastrukturo.

Trideset let izkušenj na področju omrežij je jamstvo za kakovost naših rešitev, saj razumemo, da različna podjetja potrebujejo različne omrežniške rešitve – vse od PAN do WAN ali VPN omrežniških rešitev.

Upravljano omrežje s strani naših strokovnjakov je najboljša storitev za vašo rešitev! Kontaktirajte nas po spletni pošti info@integralis.si in za vas bomo zgradili najboljšo mrežno povezavo.

Varnostne rešitve in rešitve povrnitve

Upravljane varnostne rešitve so prva obrambna linija vašega podjetja!
Prav zato je treba za svojega izvajalca izbrati zanesljivo ime na področju varnosti, in prav to je Integralis.

Dolgoletne izkušnje na področju varnosti nam omogočajo kompetentno svetovanje in izvedbo učinkovitih varnostnih rešitev. Poznavanje celovite informacijske infrastrukture in nadgradnja s sodobnimi varnostnimi mehanizmi sta recept za mirnejši spanec.

Aktualne varnostne grožnje lahko zaznamo še pred nakupom in implementacijo, tako da naredimo varnostno oceno na podlagi stvarnega prometu na omrežju.

Naši strokovnjaki bodo promet analizirali, identificirali grožnje in predlagali ukrepe.
Za nasvet smo vam vedno na voljo po spletni pošti info@integralis.si

Zaščito podatkov je treba urediti kompleksno in z natančno določenim ciljem. Sodobne požarne pregrade se ob ustrezni umestitvi natanko prilagajajo sodobnemu informacijskemu sistemu. Na strani podatkovnega centra segajo celo v virtualno infrastrukturo in na strani uporabnikov kompleksno ščitijo končnega uporabnika, neodvisno od uporabljene naprave ali načina dostopa. Požarne pregrade zagotavljajo varne povezave med oddaljenimi poslovnimi enotami in večfaktorsko avtentikacijo oddaljenih uporabnikov s popolno integracijo v strežniški informacijski sistem. Velika paleta naročniških storitev omogoča čiščenje vsakovrstnih groženj in samodejno blokado neprimernih vsebin. Razvoj je v zadnjih letih osredotočen na zaščito pred izsiljevalskimi virusi, ki jih ne moremo odkrivati na podlagi vzorcev.

Skratka, obsežen nabor storitev, ki jih je treba pravilno izbrati in namestiti.
Naši strokovnjaki so vam na voljo za:

 • Svetovanje na področju varnosti
  Vsako podjetje in posel potrebuje zanesljivo in varno platformo.
  Integralis varnostni strokovnjaki vam nudijo:
  - oblačne in strojne infrastrukure, ki stremijo k varnosti;
  - certificirane strokovnjake;
  - celosten varnostni pregled podjetja in procesov.

 • Infrastrukturno varnost
  Pametne varnostne rešitve (AI, ML), ki hodijo z roko v roki s tehnološkimi rešitvami, so najboljša in najbolj varna rešitev za vaše podjetje.

  Izpostavljamo: Oracle
  Ponujamo vam oblačno tehnologijo, infrastrukturo in programsko opremo podjetja Oracle, ki je znano po prvi in edini avtonomni podatkovni bazi, za večjo organiziranost ter najboljšo zaščito vaših podatkov in podatkov vaših strank.
  Njihova infrastruktura ponuja večjo zmogljivost, varnost in prihranek, saj je zasnovana tako, da lahko podjetja enostavno prenašajo vse obremenitve iz krajevnega okolja v oblak in obratno ter med samimi oblačnimi sistemi.

 • Oblačno varnost
  Naše varnostne oblačne storitve zagotavljajo varnost prek več plasti in čez več platform.

  Izpostavljamo: Oracle
  Naslednja generacija Oracle Cloud popolne infrastrukture za oblačne storitve (IaaS) podjetjem omogoča izdelavo in gostovanje aplikacij v inovativnem, rastočem in varnem gostujočem okolju, ki ima najboljšo zmogljivost in razpoložljivost v svojem razredu. Pri tem ne gre samo za preobrazbo podjetij, temveč tudi za varnost in obrambo tako nevladnih kot vladnih, znanstvenih in medicinskih podatkov.
  Za t. i. on-premises zahteve je OCI na voljo prek Cloud@Customer, ki se nahaja za privatnim Oracle požarnim zidom in v njihovem data centru.

 • Upravljanje identitete uporabnikov
  Podjetja se danes srečujejo z mnogimi izzivi, ki so si med seboj nasprotni, v nekaterih primerih pa se na prvi pogled celo izključujejo. Podjetja morajo na eni strani zaradi zahtev trga in pričakovanj kupcev svoje aplikacije in dostop do informacij odpirati zunanjim uporabnikom (npr. spletne storitve, dostop do portalov ...), na drugi strani pa morajo zagotoviti povečano stopnjo varnosti ter skladnost s predpisi in regulativami.

 • Podatkovno varnost
  Podatki so ključen element vsakega poslovanja, vendar izjemno malo podjetij z njimi upravlja strateško in varno. Številnim operativnim delovnim skupinam predstavlja težave že izpolnjevanje osnovnih SLA predpisov, kaj šele, da bi upravljanje s podatki obrnili sebi in vašemu podjetju v prid.

  Izpostavljamo: Cohesity
  Ena platforma, preprostost upravljanja s podatki, brezmejen potencial in varnost.
  Vse to je Cohesity. Prva celovita večstranska platforma za storitve upravljanja s podatki, ki vam je sedaj na voljo tudi pri nas!


Namizne rešitve

Od tradicionalnih namiznih računalnikov in zaslonov do slogovno dovršenih računalnikov vse v enem, zmogljivih naprav, primernih tako za poslovanje kot za igranje računalniških iger, in družini prijaznih postavitev – Integralis ima pravi poslovni računalnik za vas.

Prenosni računalnik je največje okno v svet spleta in še več. Potrebujete prenosni računalnik za ustvarjanje, učinkovito poslovanje ali celo za igranje računalniških iger? Ponujamo vam zmogljive naprave, ki so lahko kos namiznim računalnikom, lahke naprave za tiste, ki so veliko na poti, cenovno ugodne prenosnike, ki prinašajo vrednost in učinkovitost v enem. V zadnjem času celovito paleto dopolnjujejo še inovativni prenosni računalniki t. i. 2 v 1, ki združujejo najboljše dveh svetov: tabličnih in klasičnih prenosnikov.

Pošljite povpraševanje in pripravili bomo najbolj ugodno ponudbo za vaše podjetje.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!