»Poleg tega, da samo uporabljamo Cloud, je treba poskrbeti tudi za njegovo higieno – backup, varnost ... in definitivno vam Integralis pri tem lahko pomaga.«
Boštjan Jaklič, CEO Integralis

Oblačne storitve že dolgo niso več nekaj naprednega, temveč so nekaj nujnega, kar smo v Integralisu prepoznali že več let nazaj. Skupaj obvladujemo vse vidike oblačnega ekosistema od lokalnih oblačnih sistemov do regionalnih in Hyper-Scale oblačnih sistemov.

Pri tem se opiramo na zveste partnerje, ki so najboljši predstavniki svojih storitev na svetovnem trgu. Zanesemo se na Oracle, Cohesity, Microsoft, AWS ...

Naši strokovnjaki imajo dolgoletne izkušnje s področij oblačnega svetovanja, migracije, oblačnih operacij in optimizacije.

Za vse posamezne delce je pomembno, da so medsebojno strokovno povezani, saj bodo le tako prinesli vašemu podjetju učinkovitost na izjemno konkurenčnih trgih.

Infrastruktura v oblaku

Tako kot si niti dve podjetji nista enaki, si niti dva oblaka nista enaka. V Integralisu verjamemo, da se tako kot oblaki med seboj razlikujejo tudi podjetja in rešitve zanje. Vse naše rešitve so medsebojno povezane in so različne za vsako podjetje, saj so narejene izključno za vas.

Izkoristite naše poglobljeno znanje in napredne platforme, ki zajemajo Oracle, Embarcadero, Cohesity, Microsoft Azure, AWS, VMware ... Z vami bomo vse od začetka, na vsakem koraku, od svetovanja, načrta do migracije, upravljanja delovanja ter vzdrževanja in optimizacije.
S tem vam bomo pomagali popolnoma izkoristiti moč in prilagodljivost oblaka.

Hibridni oblačni sistemi

Hibridna okolja podjetjem omogočajo visoko učinkovitost, prilagodljivost in optimizacijo stroškov.
V hibridnih rešitvah se del poslovanja prenese v oblačno okolje, del pa ga ostane v lokalnem, zasebnem okolju.

Ker so naši strežniški sistemi postavljeni v Sloveniji, lahko zagotavljamo odzivnejše in hitrejše delovanje, ki ga lahko varno povežemo v globalne oblake in tako zagotovimo skoraj neomejene kapacitete in globalno prisotnost.

Integralis vam nudi najboljšo podporo hibridnim sistemom.
Postavite aplikacije in podatkovne baze v oblaku kjerkoli. Poleg javne oblačne regije vam je na voljo tudi v celoti zasebna namenska regija v podatkovnih centrih za naše naročnike. Tako vam je na voljo izjemno hitra Oracle Exadata Cloud @ Customer storitev, vključno s storitvijo Autonomous Database, ki vam je na voljo za požarnim zidom. S popolno podporo okolja VMware vam Oracle ponudi delovanje, ki si ga sami želite in ga pričakujete.

Regionalni oblačni center

Upravljamo večji regionalni oblak, kjer vam lahko zagotovimo varno, ugodno in prilagodljivo rešitev podatkovnega centra večjih kapacitet brez predhodnih investicij. Omogočamo storitve tako TIER 3 kot TIER 4 nivoja, z več podatkovnimi centri, povezanimi v celoto.

Sistem je zasnovan na VMWare platformi in zato enostavno povezljiv z vašim lokalnim IT okoljem, omogoča pa tudi hibridne postavitve. Vse naše storitve so upravljane na znanih lokacijah, v varnih podatkovnih centrih, upravljanih v Sloveniji.

Hyper-Scale oblačni sistemi

Današnji svet temelji na analizi, upravljanju in izkoriščanju podatkov, kako dobro bomo to nalogo opravili, pa je odvisno od našega potenciala in znanja o različnih digitalnih tehnologijah.
Razvijalci, ki gradijo pametne poslovne aplikacije, se mnogokrat srečajo z omejitvami virov, kar posledično vpliva na njihov potencial in odnos vaših strank do vašega podjetja.

Posledice omejitev in s tem postavljanja kompromisov, rezanja varnega delovanja, so lahko nenadomestljive – od visokih stroškov, sklepanja kompromisov glede varnosti, omejitev delovanja vse do izpadov.

Pri Integralisu vam ponujamo rešitev! Hyper-Scale domorodne oblačne rešitve so namensko zasnovane, da se z lahkoto odzovejo na običajne omejitve (od preračunavanja podatkov, omejitve pomnilnika in prostora ali vseh treh) in omogočijo razširljivost oblaka.

Skupaj z vami načrtujemo Hyper-Scale postavitev (ki je optimizirana za različne scenarije in je prilagojena s pomočjo sistema za podatkovne baze), jo implementiramo in upravljamo. Naše delo pa se tukaj ne ustavi. Našim naročnikom je 24/7 na voljo nadzorni center, ki zagotavlja hiter odziv na morebitne težave in tako zagotovi nemoteno delovanje vseh storitev v oblaku.

Naše izvedbe zajemajo vse od Oracle Autonomous Database, Azure Database do AWS Hyper-Scale oblačnih storitev.

Varnostna infrastruktura

Varnost postaja eden najpomembnejših temeljev v podjetjih in je izziv trenutnega časa
Podjetja ne morejo zagotoviti ustreznega kadra, ki bi skrbel za varnost in hkrati izvajal vsa potrebna izobraževanja.
Zato v Integralisu ponujamo storitve SECaaS (varnost kot storitev) za svoje naročnike v kombinaciji z 24/7 dežurnim centrom in več strokovnjaki s tega področja.

 • Svetovanje na področju varnosti
  Vsako podjetje in posel potrebuje zanesljivo in varno platformo.
  Integralis varnostni strokovnjaki vam nudijo:
  - oblačne in strojne infrastrukure, ki stremijo k varnosti;
  - certificirane strokovnjake;
  - celosten varnostni pregled podjetja in procesov.

 • Infrastrukturna varnost
  Pametne varnostne rešitve (AI, ML), ki hodijo z roko v roki s tehnološkimi rešitvami, so najboljša in najbolj varna rešitev za vaše podjetje.

  Izpostavljamo: Oracle
  Ponujamo vam oblačno tehnologijo, infrastrukturo in programsko opremo podjetja Oracle, ki je znano po prvi in edini avtonomni podatkovni bazi, za večjo organiziranost ter najboljšo zaščito vaših podatkov in podatkov vaših strank.
  Njihova infrastruktura ponuja večjo zmogljivost, varnost in prihranek, saj je zasnovana tako, da lahko podjetja enostavno prenašajo vse obremenitve iz krajevnega okolja v oblak in obratno ter med samimi oblačnimi sistemi.

 • Oblačna varnost
  Naše varnostne oblačne storitve zagotavljajo varnost prek več plasti in čez več platform.

  Izpostavljamo: Oracle
  Naslednja generacija Oracle Cloud popolne infrastrukture za oblačne storitve (IaaS) podjetjem omogoča izdelavo in gostovanje aplikacij v inovativnem, rastočem in varnem gostujočem okolju, ki ima najboljšo zmogljivost in razpoložljivost v svojem razredu. Pri tem ne gre samo za preobrazbo podjetij, temveč tudi za varnost in obrambo tako nevladnih kot vladnih, znanstvenih in medicinskih podatkov.
  Za t. i. on-premises zahteve je OCI na voljo prek Cloud@Customer, ki se nahaja za privatnim Oracle požarnim zidom in v njihovem data centru.

 • Upravljanje identitete uporabnikov
  Podjetja se danes srečujejo z mnogimi izzivi, ki so si med seboj nasprotni, v nekaterih primerih pa se na prvi pogled celo izključujejo. Podjetja morajo na eni strani zaradi zahtev trga in pričakovanj kupcev svoje aplikacije in dostop do informacij odpirati zunanjim uporabnikom (npr. spletne storitve, dostop do portalov ...), na drugi strani pa morajo zagotoviti povečano stopnjo varnosti ter skladnost s predpisi in regulativami.

 • Podatkovna varnost
  Podatki so ključen element vsakega poslovanja, vendar izjemno malo podjetij z njimi upravlja strateško in varno. Številnim operativnim delovnim skupinam predstavlja težave že izpolnjevanje osnovnih SLA predpisov, kaj šele, da bi upravljanje s podatki obrnili sebi in vašemu podjetju v prid.

  Izpostavljamo: Cohesity
  Ena platforma, preprostost upravljanja s podatki, brezmejen potencial in varnost.
  Vse to je Cohesity. Prva celovita večstranska platforma za storitve upravljanja s podatki, ki vam je sedaj na voljo tudi pri nas!

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!