V podjetju Integralis smo tekom desetletja izvedli veliko zahtevnih projektov, pri katerih smo uporabili širok nabor znanj in jih prilagodili zahtevam posameznih projektov.

Zanesljivost in vztrajnost naših strokovnjakov, ki usmerijo moči v povezovanje ljudi in tehnologij, omogočijo uspešno integracijo trajnostne digitalne preobrazbe v vašem podjetju.

Podjetja spodbujamo, da razširijo rešitve v oblačne sisteme, se povežejo s celotnim portfeljem naprednih infrastrukturnih in IT storitev, ki jim bodo na novih in lokalnih trgih nudile napredne in celovite storitve.

S konkurenčnimi cenami, ki vam jih lahko ponudimo kot vaš partner, ne bo treba več sklepati kompromisov, saj boste svojemu podjetju in zaposlenim lahko nudili le najboljše.

Napredne infrastrukturne storitve

Hibridni oblačni sistemi, javni in zasebni oblaki, hyper-scale oblačni sistemi, virtualni podatkovni centri, strežniške rešitve, programske in strojne rešitve ...

Pametne poslovne rešitve

IdM, pametne poslovne aplikacije za oblake, AI in ML, avtomatizacije procesov, avtonomnost podatkovnih baz, IoT, natančnejši in zanesljivejši razvoj poslovnih aplikacij, rešitve shranjevanja in upravljanja s podatki ...

Pametne varnostne rešitve

Pregled varnosti podjetja, varnost infratrukture, več-oblačna varnost, varnost strojne in programske opreme, upravljanje identitete uporabnikov, podatkovna varnost ...

Rešitve delovnega okolja

Virtualizacija delovnega okolja, namizne rešitve, komunikacijska oprema, rešitve neprekinjenega poslovanja, tehnološka orodja za izboljšanje produktivnosti in sodelovanja ...

Omrežne storitve

Podatkovni centri, ožičenje, oprema, sodobna povezava različnih tehnologij, brezžične vzpostavitve ...

Rešitve svetovanja – nabave – postavitve – integracije – upravljanja – vzdrževanja – neprekinjenega poslovanja

Naši strokovnjaki svetujejo in nudijo podporo v celotnem procesu IT načrtovanja in arhitekture, s čimer skupaj dosežemo vašo poslovno strategijo.

Naš kredibilen in trajen odnos z dobavitelji in partnerji potrjuje naše dobro delo, domet in znanje, da lahko popeljemo naročnike kamorkoli – od mednarodnih trgov pa vse nad oblake.
Z našim poglobljenim znanjem in razumevanjem poslovnih in tehničnih zahtev ponujamo prilagodljive, visoko zanesljive in cenovno ugodne IKT storitve.

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!