NEPREKINJENO POSLOVANJE KOT STORITEV ZA ZMANJŠANJE STROŠKOV IN TVEGANJ

Mnogi procesi za neprekinjeno poslovanje niso več primerni. Pomembno je, da organizacije posodobijo postopke za obnovitev podatkov in aplikacij na fizični in virtualni infrastrukturi. Naši strokovnjaki pomagajo pri analizi tveganj, strategiji, načrtovanju, zagotavljanju varnostnega kopiranja in obnovitve podatkov po nesreči. Vaše informacijsko okolje varujemo in prihranimo stroške vodenja obnovitvene infrastrukture.

Stroški nenačrtovanih izpadov so lahko vsako uro višji, saj tvegamo izvajanje poslovnih procesov, ko infrastruktura in poslovne aplikacije ne delujejo. S porastom zlonamernih napadov na različna informacijska okolja in uhajanja podatkov, je neprekinjeno poslovanje visoko na lestvici prioritet za katerega koli lastnika organizacije. Naše rešitve za varnostno kopiranje vam omogočajo celovito zmogljivost po meri različnih informacijskih okolij.


REŠITEV VARNOSTNEGA KOPIRANJA NA ODDALJENI LOKACIJI

Rešitev neprekinjenega poslovanja z vključevanjem sodobnih tehnologij, ki so del visoko razpoložljive strategije, nam omogoča, da IT okolje na primarni strani raztegnemo na oddaljeno lokacijo ali v oblak z razpoložljivo in ustrezno slikovno replikacijo podatkov in omogočimo pravilno okrevanje sistema ob izgubi izvirnih kopij.

Pravilo 3-2-1 narekuje podjetjem, da morajo voditi tri kopije podatkov, ki so shranjeni na dveh vrstah medijev, z vsaj eno kopijo na drugi lokaciji ali celo tretji. Prenašanje podatkov na druge lokacije je lahko izziv zaradi omejene pasovne širine, prevelike količine podatkov in pomankanje sredstev za izgradnjo resničnega oddaljenega skladišča za podatke. Naša rešitev neprekinjenega poslovanja upošteva pravila 3-2-1 in preprečuje podjetjem da bi izgubljale denar in sredstva z izgradnjo sekundarne lokacije ali z dvigovanjem povezave z naslednjimi lastnostmi:

  • Varovanje podatkov preko varne SSL povezave.
  • Popolna preglednost in nadzor nad varovanimi podatki.
  • Dostop in povrnitev podatkov iz oddaljene lokacije ali oblaka direktno iz nadzorne konzole.
  • Sodobna arhitektura varovanja kopij podatkov z vključenimi WAN pospeševanjem, inkrement za vedno, politiko dedek, oče, sin.
  • Šifriranje podatkov na izvoru predno zapustijo domače omrežje med prenosom podatkov in brez vpliva na uspešnost zmanjševanje podatkov z že vgrajeno kompresijo podatkov in pospeševanjem WAN.

Scenarij obnove podatkov iz terciarne varnostne kopije (dolgoročna hramba)

Terciarna lokacija hrambe zagotavlja vir povrnitve podatkov ob katastrofalnem dogodku ali zgolj ob okvari podatkovne baze, povrnitve virov aktivnega imenika, povrnitvi posamezne datoteke ali celotnega strežnika. Varno shranjevanje podatkov s strežnika se lahko izvaja na sekundarno lokacijo z uporabo programskih paketov za varnostno kopiranje. Izbiro lokacije dolgoročne hrambe narekuje želeni čas povrnitve posamezne datoteke, podatkovne baze, celotnega sistema. Za čas povrnitve <2 uri zaradi zakasnitev v povezovanju predlagamo uporabo neposredne povezave med primarno in terciarno lokacijo, ki zagotavlja najkrajši možni čas obnovitve podatkov.


UPRAVLJANA STORITEV

DR storitev je upravljana storitev, ki zagotavlja neprekinjeno delovanje vaše infrastrukture ter 24/7 nadzor s strani naše strokovne DR ekipe.
V skladu z dobrimi praksami naše izvajanje storitev zagotavlja neprekinjeno zaščito podatkov kritičnih aplikacij, podatkovnih aplikacij in infrastrukture.
Naša upravljana storitev zagotavlja infrastrukturo, procese in strokovno znanje, ki jih potrebujete v primeru izpada delovanja - brez naložbe v infrastrukturo, posebna orodja, usposabljanje ali vzdrževanje.

Tehnično – razvojni načrt uvedbe neprekinjenega poslovanja

Z izdelavo načrta za obnovitev po nesreči, ki je usklajen z vašimi poslovnimi cilji, vam pomagamo do stroškovno učinkovitejšega poslovanja. Naše izkušnje z načrtovanjem zagotavljanja neprekinjenega poslovanja in uporabo vodilnih tehnologij, bodo pomagale pri upravljanju življenjskega cikla vaših podatkov.
Pri tem sodelujemo tudi z različnimi neodvisnimi ponudniki oblačnih storitev in nudimo strokovno znanje pri uvajanju, upravljanju, avtomatizaciji in varnosti oblačnih storitev.

Celovito upravljanje neprekinjenega poslovanja

Naši strokovnjaki bodo spremljali delovanje vaše rešitve, zagotovili zaščito vseh potrebnih strežnikov, učinkovito upravljali spremembe in vse incidente rešili na način, ki ohranja najvišjo stopnjo SLA. Zagotovili bomo, da se vaša rešitev redno testira in izboljšuje, saj moramo biti v vsakem trenutku pripravljeni za uspešno obnovitev podatkov. Pri tem uporabljamo sodobno tehnologijo, ki je prilagojena procesu izvedbe in različnim scenarijem rešitev.

Sporazum o ravni storitev - SLA

V okviru našega sporazuma o ravni storitev ponujamo različne storitvene načrte s postopno stopnjo pokritosti. Pri tem ocenimo učinkovitost vsakega področja storitev, zagotovimo redno poročanje in odzivne čase. Naši načrti vam omogočajo, da nastavite svojo raven storitev v skladu s poslovnimi potrebami - tako si boste zagotovili hitro podporo, kjer je to pomembno, hkrati pa ne plačevali preveč tam, kjer le-te ne potrebujete.


NAŠI PARTNERJI

Sodelujemo z najbolj zaupanja vrednimi strateškimi partnerji, da vam omogočimo dostop do najnovejših tehnologij in najboljše tehnične podpore. To nam omogoča, da nudimo specializirane tehnološke infrastrukturne rešitve, ki vam pomagajo pospešiti vaše ambicije po boljšem poslovanju.

Veeam Software

Veeam je proizvajalec programske opreme za varnostno kopiranje podatkov in upravljanje podatkov za virtualne, fizične in oblačne storitve. Veeam nudi sodobne in zmogljive rešitve, ki so izdelane za virtualna okolja in oblak. Ponosni smo na dolgoletno sodelovanje in status Veeam Gold Partner.

veeam gold partner

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.