Zavedamo se, da se morate vi osredotočiti na ključno dejavnost vašega podjetja - ne na upravljanje vaše informacijske infrastrukture - zato vam nudimo storitve izvajanja zunanjega upravljanja IT infrastrukture. Storitve vsebujejo vse potrebne aktivnosti: od vzpostavitve infrastrukture in storitev do vzdrževanja in upravljanja sistema in pomoči.

Računalniki, uporabniški programi, operacijski sistemi, komunikacijska oprema in ostali deli vašega informacijskega sistema morajo stalno brezhibno delovati in zagotavljati nemoteno poslovanje. Z večjo uporabo računalniške tehnologije se povečuje tudi odvisnost podjetij od le-te. Vsaka napaka, ki oteži ali onemogoči delo, pomeni za podjetja izgubljeni denar. Daljša nedostopnost računalniških sistemov lahko celo resno ogrozi poslovanje podjetja.

Vendarle večina težav z računalniško opremo pri vsakdanjem delu ne povzroči nedelovanja celotnega informacijskega sistema. Povzroči pa vrsto manjših zastojev, odvečnih telefonskih klicev, vprašanj sodelavcem in zamud, ki povzročajo nepotrebne stroške in znižujejo produktivnost. In tukaj vam na pomoč priskočimo mi.

Sistem oskrbovanja in napredne podpore vaše informacijske infrastrukture

Sistem oskrbovanja in napredne podpore opreme podjetja Integralis za vas lahko doseže več, kot bi lahko le s klasičnim vzdrževanjem. Je tesna povezava med vami in podjetjem Integralis. Naši strokovnjaki vam ne bodo prevzeli samo oskrbovanja in podpore strojne opreme, ampak vam bodo v pomoč tudi pri upravljanju in vam svetovali kako najbolje izkoristiti obstoječo opremo. Zagotavljamo vam visoko zanesljivost in razpoložljivost strojne opreme ter vam tako pomagamo kar najbolje izkoristiti vaš informacijski sistem.

Naša prava vrednost je:

  • ekipa vrhunskih strokovnjakov in servisna služba bo hitro in učinkovito odpravila morebitne napake
  • enotni klicni center
  • stalno tehnično posodabljanje vzdrževane opreme (popravki in nadgradnje)
  • vzdrževalna pogodba pokriva vse stroške popravila (rezervni deli, delo...)
  • dodatne cenovne ugodnosti za nakup strojne opreme
  • možnost za podaljšano oskrbovanje (7 dni v tednu, 24 ur na dan)

Zaupajte nam
in našim partnerjem

Podjetje Integralis pri prodaji izdelkov in lastnih storitev sodeluje z vodilnimi svetovnimi ponudniki informacijskih rešitev. Že vrsto let skrbno gradimo nabor naših strateških partnerjev, ki nam zagotavljajo dostop do vrhunskih tehnologij, izkušenj in rešitev, ki jih lahko ponudimo našim kupcem.