NOVICE

VMware partnerji podprli lansiranje VMware vSphere 8

VMware je s pomočjo svojih tesnih partnerjev lansiral razvoj VMware vSphere 8, ki je ključen pri podpiranju projekta Monterey. Med podporniki je tudi Lenovo, katerega izdelke in storitve vam ponujamo pri Integralisu.

SAN FRANCISCO - VMware Explore 2022 (30. avgust 2022) – lansiranje VMware vSphere 8 je pospremilo vstop v novo dobo računalniške obdelave z DPU, hkrati pa predstavlja novo VMware vizijo za projekt Monterey. Z novo zmogljivostjo VMware vSphere Distributed Services Engine vSphere posodobi infrastrukturo v oblaku v porazdeljeno arhitekturo, ki jo omogoča DPU.

Uporabniki bodo lahko dosegle boljšo cenovno uspešnost infrastrukture tako, da si bodo zagotovili več sredstev CPU za delovne obremenitve in zmanjšali upravljanje življenjskega cikla DPU z integriranimi poteki dela vSphere. vSphere Distributed Services Engine pomaga izpolnjevati potrebe po pretočni in latentni rabi sodobnih porazdeljenih delovnih obremenitev s pospeševanjem funkcij mreženja. Uporabniki bodo lahko tudi povečali infrastrukturno varnost z vodenjem infrastrukturnih storitev na DPU in jih izolirali iz domene delovne obremenitve. Pri tem je šlo za razvoj, ki so ga podprli številni VMware partnerji, ki so s svojo spodbudo omogočili realizacijo te inovacije.

In kaj so o posameznem projektu povedali VMware partnerji?


AMD

"Sodobne delovne obremenitve spodbujajo razvoj podjetji v smeri vse večje uporabe "oblaka" in razporejenosti po več sistemih," je dejal Forrest Norrod, višji podpredsednik in generalni direktor Data Center Solutions Group pri podjetju AMD. "VMware pomaga strankam pri zagotavljanju infrastrukturnih storitev, ki podpirajo to evolucijo. Z vSphere 8, integriranim v sisteme, ki omogočajo celostno programiranje AMD Pensando DPU in AMD EPYC™ CPU, bodo naše stranke pridobile dobro izvedljivo, naslednjo generacijo podatkovnega centra, ki je varčen in učinkovit."


Dell Technologies

"Dell Technologies in VMware sodelujeta pri zagotavljanju napredka infrastrukture v oblaku, ki podpira sodobne aplikacije," je dejal Travis Vigil, višji podpredsednik, za upravljanje izdelkov pri Dell Technologies. Dell PowerEdge strežniki in Dell VxRail sistemi – je v industriji edina skupno izdelana HCI rešitev z VMware – poganja vSphere 8, z vSphere Distributed Services Engine. Gre za popolne primere te inovacije v praksi, strankam pa ponuja večjo učinkovitost uporabe in mreženja."


HPE

"Skupaj z VMware in AMD Pensandom pri HPE še naprej opredeljujemo arhitekturo podjetja naslednjega desetletja. HPE ProLiant z vSphere Distributed Services Engine optimizira vire za podatkovno intenzivne aplikacije z razbremenitvijo CPU omrežnih storitev, vse z visoko varnostjo in visoko zmogljivostjo. Nova integrirana rešitev strankam ponuja poenostavljeno operativno izkušnjo, ki združuje storitve mreženja, varnosti, shranjevanja, upravljanja in življenjskega cikla za povečanje uspešnosti aplikacije in izboljšanje TCO."

 

INTEL

"Sodelovanje Intela na VMware vSphere 8, platformi za delovno obremenitev podjetij, prinaša dodatne prednosti delovanja in varnosti omrežne pospešene infrastrukture v oblaku razširjene skupnosti podjetniških strank," je povedala Patty Kummrow, podpredsednica podjetja in generalna direktorica Intel's Ethernet Products Group. "Kot sodelujoči dobavitelj pri prvotni uvedbi projekta Monterey, se Intel veseli prihajajočega projekta GA podpore za vSphere 8 z Intel® infrastrukturno proizvodno linijo procesorske enote (Intel® IPU)."

 

NVIDIA 

"Stopnja varnosti ničelnega zaupanja in AI pomikata meje računalniške obdelave in mreženja za podatkovne centre podjetij," je dejal Manuvir Das, vodja podjetja Computing pri NVIDIA. "VMware vSphere 8 na NVIDIA BlueField DPUs bo okrepil infrastrukturno varnost, offload infrastrukturne storitve in brezplačne računalniške vire – vse za omogočanje delovanja podjetij z inteligentnimi tovarnami."

 

Lenovo

"Obseg in kompleksnost današnjih delovnih obremenitev je povzročila večje povpraševanje po infrastrukturnih storitvah, ki so opredeljene v programski opremi," je dejal Brian Connors iz VP & GM Software and Business Development pri Lenovo. "Z vSphere 8 bodo Lenovo TruScale kupci lahko posodobili svojo infrastrukturo v oblaku v porazdeljeno arhitekturo, ki obremeni infrastrukturne storitve DPUs. To bo pomagalo bolje izpolnjevati pretočnost, latenco in bistvene varnostne zahteve sodobno porazdeljenih delovnih obremenitev. To pa zagotavlja temelje za naše multi-oblačno (ang. multi-cloud) okolje.

Če si želite prebrati več o prispevku podjetja Lenovo k samemu projektu, si lahko preberete članek Lenovo Accelerates Edge to Cloud Capabilities with Expanded Range of Multi-Cloud Infrastructure Solutions. Integralis smo ponosni partner podjetja Lenovo, zato nas njihova naklonjenost k tehnološkemu razvoju in sodobnim rešitvam še toliko bolj veseli. Zavedamo se namreč, da bomo lahko njihovo pametno tehnologijo in najsodobnejše izdelke ponudili tudi vsem našim strankam.


O VMware

VMware je vodilni ponudnik multi-cloud storitev za vse aplikacije, ki omogočajo digitalne inovacije za nadzor podjetij. Kot zaupanja vreden temelj za pospeševanje inovacij, VMware programska oprema podjetjem zagotavlja prožnost in izbiro, ki jo potrebujejo za izgradnjo trdne in uspešne prihodnosti.


Vir: VMware Partner Ecosystem Supports Launch of VMware vSphere 8 ‑ VMware News and Stories

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju, prireditvah, novih produktih, študijah primerov in ostalih ugodnostih.
Pridružite se naši skupnosti!